Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
uriel75

Podziękował: 4 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 20:38 Temat postu: |
|
|
Ja także jestem za takim wyróżnieniem. Osoby takie jak Wiesia, Bilo czy Kinomaniac w pełni na to zasługują! Podoba mi się ta zmiana tematu - dobrze jest. Pilnuj Nowoczesny tematu z Adminem, bo sam widzisz, że ostatnio czasu to mam jak na lekarstwo. Ale remont zbliża się już powoli do końca  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 20:38 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 20:57 Temat postu: |
|
|
Zacząłem w tym dłubać to już Mu spokoju nie dam....  _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
bilo Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 00:54 Temat postu: |
|
|
No dzięki Uriel.Samo napisanie przez Ciebie mojego nicku jako propozycję do wyróżnienia , to dla mnie wielki zaszczyt.Dzięki bardzo .Pozdrawiam . |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
Ostrzeżenia: 5/5
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 18:11 Temat postu: |
|
|
Przepraszam, że dopiero teraz piszę ale mialem ostatnio mniej czasu a wczoraj będąc na forum zlapalem jakąś "nieznaną awarie" z firefoksem (problem z tym nadal istnieje) i teraz piszę przez Opere...
bilo napisał: | Samo napisanie przez Ciebie mojego nicku jako propozycję do wyróżnienia , to dla mnie wielki zaszczyt.Dzięki bardzo |
I ja również bede musial podziękować za wyróżnienie mnie tutaj (choć nie wiem czym takim sobie na to zaslużylem - napisaniem kilku postów ? ) Naprawdę się nie spodziewalem, że pomyślałbyś o mnie.
Niemniej dzięki uriel (chyba moge trochę skrócić Twoj nick, tak brzmi lepiej ) za uznanie
Co do pomyslów Obu moderatorów to powiem szczerze, że bardziej jestem za pomyslem nowoczesnego (i Ty wybacz, że przekrecam troche Twój nick, ale tak jakoś lepiej brzmi bez tych "sm" ) bo jak napisałeś nas samym początku, nie wiadomo ile osób byłoby zainteresowanych dodatkowym adersem e-mail, a z doświadczenia wiem, że wiele osób ma ich często po dwa, (sam jestem wsród tych osób ) tak wiec lepszym pomyslem jest oznaczanie najaktywniejszych użytkowników jakimś znaczkiem czy kolorem.
Czy mam jakieś propozycje do tego ?
Sam nie wiem, ale można by jescze przy takim wyróżnieniu dopisać np. ile napisów dodał ów wyróżniony [nowych / poprawionych] ewentłalnie zamiast tego same punkty.
Może te pomysly są trochę nie na miejscu, ale oczywiście to wszystko to tylko propozycje i tylko od Was ekipo NP zależy jak to będzie wszystko wyglądało.
Pozdr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 18:40 Temat postu: |
|
|
Zatem postaram sie troszke zagadnień rozjaśnić.
Cytat: | I ja również bede musial podziękować za wyróżnienie mnie tutaj (choć nie wiem czym takim sobie na to zaslużylem - napisaniem kilku postów ? ) Naprawdę się nie spodziewalem, że pomyślałbyś o mnie. |
No wlasnie tym. Tymi paroma postami. A także zainteresowaniem i chęcią niesienia pomocy. To się ceni.
Cytat: | bardziej jestem za pomyslem nowoczesnego (i Ty wybacz, że przekrecam troche Twój nick, ale tak jakoś lepiej brzmi bez tych "sm" |
Nie nie w porządku jak najbardziej możesz (możecie wszyscy) mnie tak nazywać. Jasne że lepiej brzmi bez tego sm ale cóż musztarda po obiedzie i musi już tak zostać. No chyba że pogadałbym z adminem w tej sprawie, ale zreszta po co. To tylko dwie literki, których nie musicie pisać.
A Nowoczesny mi samemu się bardzo podoba więc wszystko jest git.
Strzelę sobie podpis smnowoczesna - Twój Nowoczesny moderator forum hahahah
Cytat: | Sam nie wiem, ale można by jescze przy takim wyróżnieniu dopisać np. ile napisów dodał ów wyróżniony [nowych / poprawionych] ewentualnie zamiast tego same punkty. |
Odpada. Admin na to nie pójdzie. Od tego jest ranking na stronie głównej, gdzie zamieszczone są wszystkie informacje o najlepszych użytkownikach dodających / poprawiających napisy.
Wszystkich użytkowników nie spośób wyróżnić bo gdzieś musi być ta granica.
Z drugiej strony admin nie zechce mieszać forum, na którym sie pisze posty do programu, z którego się tylko korzysta i przez który właśnie sie dodaje nowe lub poprawione napisy.
Zagadam w tej sprawie, ale nic nie obiecuję. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiesia57 VIP

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 19:23 Temat postu: |
|
|
Dzięki Uriel75 za propozycję do wyróżnienia ale ja pisząc ten post że jestem za
i podoba mi się ten pomysł absolutnie nie miałam siebie na myśli ja widzę osoby którym się to należy i nie zgadzam się i proszę mnie nie wyróżniac to całkiem poważnie to nie żart. To raczej żart wyróżnienie mnie, ja nie jestem w stanie wiele pomóc sorry
a na Forum na ile czas tylko mi pozwoli to bez wyróżnienia zawsze postaram się zajrzec.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiesia57 VIP

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 19:34 Temat postu: |
|
|
Witaj Nowoczesny moderator nie myślałam nazywając Cię tak, że spodoba się również innym ale jednak przyjęło się
Jeśli chodzi o post powyżej to do Ciebie też ta prośba i zamykam ten temat i kropka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
Ostrzeżenia: 5/5
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 19:44 Temat postu: |
|
|
smnowoczesna napisał: | No wlasnie tym. Tymi paroma postami. A także zainteresowaniem i chęcią niesienia pomocy. To się ceni. |
No nadal nie jestem przekonany jakos do tego wyróżnienia no ale ok skoro tak uważacie to niech bedzie.
Co do mojego pomyslu to zaraz wiedzialem, ze może tak byc bo wiem, że istnieje ten ranking, no ale to byla tylko propozycja. I chociaż zdaję sobie sprawę, że mam malo tych punktów (oczywiście to ma się zmienić ) to jednak miał to być tylko pewien rodzaj informacji jak np. ilość postów przy każdym użytkowniku. No ale skoro odpada to odpada i niech tak zostanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 22:03 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Witaj Nowoczesny moderator nie myślałam nazywając Cię tak, że spodoba się również innym ale jednak przyjęło się |
A wszystko zaczęło się od Uriela, gdyz de facto On to wymyślił...
Cytat: | ja pisząc ten post że jestem za
i podoba mi się ten pomysł absolutnie nie miałam siebie na myśli ja widzę osoby którym się to należy i nie zgadzam się i proszę mnie nie wyróżniac to całkiem poważnie to nie żart. To raczej żart wyróżnienie mnie, ja nie jestem w stanie wiele pomóc sorry |
Cytat: | No nadal nie jestem przekonany jakos do tego wyróżnienia no ale ok skoro tak uważacie to niech bedzie. |
Spokojnie drogie dzieci spokojnie. Nie pieklić mi sie tu. Ojczulek juz Wam wyjaśnia.
Narazie wszystko jest na etapie przygotowawczym i jeszcze nie ma wyznaczonych ogólnych kryteriów kto i ewentualnie za co oraz w jakiej formie miał by być wyróżniony.
Sądze że napewno ilość postów będzie tu miała znaczenie ale jaka liczba tego jeszcze nie uzgadnialiśmy. Napewno nie będzie to 10, ale napewno tez nie 500. Nie ma jeszcze ustalonego koloru aktywnych userów, więc narazie postęp prac jest minimalny.
No wszystkiego od razu nie da sie zrobić.
Mogę zdradzić że dzięki zaangażowaniu Uriela i mojej pomocy udało się stworzyć w miare konkretny regulamin całego forum (serwisu), który po korektach jest juz gotowy do wstawienia na stronę. Jednakże dzisiejsze próby poszwankowały - wywalało jakis błąd który powodował znikanie pewnych opcji forum.
Tak więc narazie jeszcze jest bez regulaminu ale sądze że na dniach problem zostanie zlikwidowany.
Cytat: | Co do mojego pomyslu to zaraz wiedzialem, ze może tak byc bo wiem, że istnieje ten ranking, no ale to byla tylko propozycja. I chociaż zdaję sobie sprawę, że mam malo tych punktów (oczywiście to ma się zmienić ) to jednak miał to być tylko pewien rodzaj informacji jak np. ilość postów przy każdym użytkowniku |
Rozmawiałem i w tej sprawie. Admina to zaciekawiło i stwierdził, że jest to do zrobienia, ale narazie bliższe szczegóły nawet mnie nie są wiadome.
Jak cos dam znać. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP

Ostatnio zmieniony przez smnowoczesna dnia Wto Sty 27, 2009 22:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
uriel75

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 22:16 Temat postu: |
|
|
kinomaniac napisał: |
Niemniej dzięki uriel (chyba moge trochę skrócić Twoj nick, tak brzmi lepiej ) za uznanie
|
Oczywiście, że możesz skrócić. W końcu sławny Anioł nazywał się właśnie Uriel a nie Uriel75. Muszę niestety w sieci używać z cyferkami rocznika, bo Uriel już na wielu forach i serwisach jest. Tak więc jest Uriel75 from Poland and that's all
Co do reszty wątków to poudzielam się w najbliższym czasie. Nowoczesny jest na bieżąco z sytuacją u mnie, czemu jestem tak zajęty jak coś. Ale forum i tak przeglądam z doskoku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiesia57 VIP

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 22:20 Temat postu: |
|
|
Słuchaj ojczulku co do mnie to wyraziłam się jasno temat zamknięty i kropka
kinomaniac to co innego nie wracajmy do tego jeśli chodzi o moją osobę |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 22:25 Temat postu: |
|
|
Wyluzuj droga córko
Ja Cie proszę...
Bo Ojczulek nie da Ci rozgrzeszenia...
O tym kto, co i kiedy i za co to będzie góra decydować tak więc przypuszczalnie będziesz skazana na przymus dobrowolny hahaha
Zresztą co do zamykania tematu to tez góra decyduje hihihi
Tak więc jesteś skazana podwójnie
A mnie się temat bardzo podoba i czekam na kolejne opinie  _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
uriel75

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 23:13 Temat postu: |
|
|
Dobra dobra. Poszła korekta tematu. I nie sprzeczać mi się tu hehehe  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lillith69

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 23:17 Temat postu: |
|
|
To ja chcę taki piękny, różowy odcień jako mój nick  |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 23:39 Temat postu: |
|
|
Jaki nick Nick jest czarny Chyba że Ci chodziło o emota
Różowego nie możesz mieć
Różowy jest zarezerwowany
Dla Dody....  _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|