Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Adresy e-mail + wyróżnienie aktywnych i bany niegrzecznych:)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Propozycje rozwoju
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
uriel75

Podziękował: 4
Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Sty 26, 2009 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja także jestem za takim wyróżnieniem. Osoby takie jak Wiesia, Bilo czy Kinomaniac w pełni na to zasługują! Podoba mi się ta zmiana tematu - dobrze jest. Pilnuj Nowoczesny tematu z Adminem, bo sam widzisz, że ostatnio czasu to mam jak na lekarstwo. Ale remont zbliża się już powoli do końca Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Pon Sty 26, 2009 20:38    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
smnowoczesna

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 26, 2009 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zacząłem w tym dłubać to już Mu spokoju nie dam.... Exclamation Laughing

Powrót do góry
bilo
Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 10
Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 00:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No dzięki Uriel.Samo napisanie przez Ciebie mojego nicku jako propozycję do wyróżnienia , to dla mnie wielki zaszczyt.Dzięki bardzo .Pozdrawiam .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Yahoo Messenger MSN Messenger
kinomaniac

Ostrzeżenia: 5/5

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 18:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przepraszam, że dopiero teraz piszę ale mialem ostatnio mniej czasu a wczoraj będąc na forum zlapalem jakąś "nieznaną awarie" z firefoksem (problem z tym nadal istnieje) i teraz piszę przez Opere...

bilo napisał:
Samo napisanie przez Ciebie mojego nicku jako propozycję do wyróżnienia , to dla mnie wielki zaszczyt.Dzięki bardzo

I ja również bede musial podziękować za wyróżnienie mnie tutaj (choć nie wiem czym takim sobie na to zaslużylem - napisaniem kilku postów ? Rolling Eyes ) Naprawdę się nie spodziewalem, że pomyślałbyś o mnie.

Niemniej dzięki uriel (chyba moge trochę skrócić Twoj nick, tak brzmi lepiej Wink ) za uznanie Smile

Co do pomyslów Obu moderatorów to powiem szczerze, że bardziej jestem za pomyslem nowoczesnego (i Ty wybacz, że przekrecam troche Twój nick, ale tak jakoś lepiej brzmi bez tych "sm" Wink) bo jak napisałeś nas samym początku, nie wiadomo ile osób byłoby zainteresowanych dodatkowym adersem e-mail, a z doświadczenia wiem, że wiele osób ma ich często po dwa, (sam jestem wsród tych osób Smile ) tak wiec lepszym pomyslem jest oznaczanie najaktywniejszych użytkowników jakimś znaczkiem czy kolorem.

Czy mam jakieś propozycje do tego ? Rolling Eyes
Sam nie wiem, ale można by jescze przy takim wyróżnieniu dopisać np. ile napisów dodał ów wyróżniony [nowych / poprawionych] ewentłalnie zamiast tego same punkty.

Może te pomysly są trochę nie na miejscu, ale oczywiście to wszystko to tylko propozycje i tylko od Was ekipo NP zależy jak to będzie wszystko wyglądało.

Pozdr.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
smnowoczesna

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zatem postaram sie troszke zagadnień rozjaśnić.
Cytat:
I ja również bede musial podziękować za wyróżnienie mnie tutaj (choć nie wiem czym takim sobie na to zaslużylem - napisaniem kilku postów ? ) Naprawdę się nie spodziewalem, że pomyślałbyś o mnie.

No wlasnie tym. Tymi paroma postami. A także zainteresowaniem i chęcią niesienia pomocy. To się ceni.
Cytat:
bardziej jestem za pomyslem nowoczesnego (i Ty wybacz, że przekrecam troche Twój nick, ale tak jakoś lepiej brzmi bez tych "sm"

Nie nie w porządku jak najbardziej możesz (możecie wszyscy) mnie tak nazywać. Jasne że lepiej brzmi bez tego sm ale cóż musztarda po obiedzie i musi już tak zostać. No chyba że pogadałbym z adminem w tej sprawie, ale zreszta po co. To tylko dwie literki, których nie musicie pisać.
A Nowoczesny mi samemu się bardzo podoba więc wszystko jest git.
Strzelę sobie podpis Arrow smnowoczesna - Twój Nowoczesny moderator forum hahahah Laughing
Cytat:
Sam nie wiem, ale można by jescze przy takim wyróżnieniu dopisać np. ile napisów dodał ów wyróżniony [nowych / poprawionych] ewentualnie zamiast tego same punkty.

Odpada. Admin na to nie pójdzie. Od tego jest ranking na stronie głównej, gdzie zamieszczone są wszystkie informacje o najlepszych użytkownikach dodających / poprawiających napisy.
Wszystkich użytkowników nie spośób wyróżnić bo gdzieś musi być ta granica.
Z drugiej strony admin nie zechce mieszać forum, na którym sie pisze posty do programu, z którego się tylko korzysta i przez który właśnie sie dodaje nowe lub poprawione napisy.
Zagadam w tej sprawie, ale nic nie obiecuję.

Powrót do góry
wiesia57
VIP

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 19:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki Uriel75 za propozycję do wyróżnienia Very Happy ale ja pisząc ten post że jestem za
i podoba mi się ten pomysł absolutnie nie miałam siebie na myśli ja widzę osoby którym się to należy i nie zgadzam się i proszę mnie nie wyróżniac to całkiem poważnie to nie żart. To raczej żart wyróżnienie mnie, ja nie jestem w stanie wiele pomóc sorry Sad
a na Forum na ile czas tylko mi pozwoli to bez wyróżnienia zawsze postaram się zajrzec. Smile Very Happy
Powrót do góry
wiesia57
VIP

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj Nowoczesny moderator Very Happy nie myślałam nazywając Cię tak, że spodoba się również innym ale jednak przyjęło się Razz
Jeśli chodzi o post powyżej to do Ciebie też ta prośba i zamykam ten temat i kropka.
Powrót do góry
kinomaniac

Ostrzeżenia: 5/5

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 19:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

smnowoczesna napisał:
No wlasnie tym. Tymi paroma postami. A także zainteresowaniem i chęcią niesienia pomocy. To się ceni.

No nadal nie jestem przekonany jakos do tego wyróżnienia no ale ok skoro tak uważacie to niech bedzie.

Co do mojego pomyslu to zaraz wiedzialem, ze może tak byc bo wiem, że istnieje ten ranking, no ale to byla tylko propozycja. I chociaż zdaję sobie sprawę, że mam malo tych punktów (oczywiście to ma się zmienić Smile ) to jednak miał to być tylko pewien rodzaj informacji jak np. ilość postów przy każdym użytkowniku. No ale skoro odpada to odpada i niech tak zostanie.
Powrót do góry
smnowoczesna

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 22:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Witaj Nowoczesny moderator nie myślałam nazywając Cię tak, że spodoba się również innym ale jednak przyjęło się

A wszystko zaczęło się od Uriela, gdyz de facto On to wymyślił... Exclamation Laughing
Cytat:
ja pisząc ten post że jestem za
i podoba mi się ten pomysł absolutnie nie miałam siebie na myśli ja widzę osoby którym się to należy i nie zgadzam się i proszę mnie nie wyróżniac to całkiem poważnie to nie żart. To raczej żart wyróżnienie mnie, ja nie jestem w stanie wiele pomóc sorry

Cytat:
No nadal nie jestem przekonany jakos do tego wyróżnienia no ale ok skoro tak uważacie to niech bedzie.

Spokojnie drogie dzieci spokojnie. Nie pieklić mi sie tu. Ojczulek juz Wam wyjaśnia.
Narazie wszystko jest na etapie przygotowawczym i jeszcze nie ma wyznaczonych ogólnych kryteriów kto i ewentualnie za co oraz w jakiej formie miał by być wyróżniony.
Sądze że napewno ilość postów będzie tu miała znaczenie ale jaka liczba tego jeszcze nie uzgadnialiśmy. Napewno nie będzie to 10, ale napewno tez nie 500. Nie ma jeszcze ustalonego koloru aktywnych userów, więc narazie postęp prac jest minimalny.
No wszystkiego od razu nie da sie zrobić.
Mogę zdradzić że dzięki zaangażowaniu Uriela i mojej pomocy udało się stworzyć w miare konkretny regulamin całego forum (serwisu), który po korektach jest juz gotowy do wstawienia na stronę. Jednakże dzisiejsze próby poszwankowały - wywalało jakis błąd który powodował znikanie pewnych opcji forum.
Tak więc narazie jeszcze jest bez regulaminu ale sądze że na dniach problem zostanie zlikwidowany.
Cytat:
Co do mojego pomyslu to zaraz wiedzialem, ze może tak byc bo wiem, że istnieje ten ranking, no ale to byla tylko propozycja. I chociaż zdaję sobie sprawę, że mam malo tych punktów (oczywiście to ma się zmienić ) to jednak miał to być tylko pewien rodzaj informacji jak np. ilość postów przy każdym użytkowniku

Rozmawiałem i w tej sprawie. Admina to zaciekawiło i stwierdził, że jest to do zrobienia, ale narazie bliższe szczegóły nawet mnie nie są wiadome.
Jak cos dam znać.

Ostatnio zmieniony przez smnowoczesna dnia Wto Sty 27, 2009 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
uriel75

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kinomaniac napisał:

Niemniej dzięki uriel (chyba moge trochę skrócić Twoj nick, tak brzmi lepiej Wink ) za uznanie Smile

Oczywiście, że możesz skrócić. W końcu sławny Anioł nazywał się właśnie Uriel a nie Uriel75. Muszę niestety w sieci używać z cyferkami rocznika, bo Uriel już na wielu forach i serwisach jest. Tak więc jest Uriel75 from Poland and that's all Smile
Co do reszty wątków to poudzielam się w najbliższym czasie. Nowoczesny jest na bieżąco z sytuacją u mnie, czemu jestem tak zajęty jak coś. Ale forum i tak przeglądam z doskoku Smile
Powrót do góry
wiesia57
VIP

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 22:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słuchaj ojczulku Very Happy co do mnie to wyraziłam się jasno temat zamknięty i kropka
kinomaniac to co innego Exclamation nie wracajmy do tego jeśli chodzi o moją osobę
Powrót do góry
smnowoczesna

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 22:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyluzuj droga córko Exclamation Laughing
Ja Cie proszę... Exclamation Laughing
Bo Ojczulek nie da Ci rozgrzeszenia... Laughing Laughing
O tym kto, co i kiedy i za co to będzie góra decydować tak więc przypuszczalnie będziesz skazana na przymus dobrowolny hahaha Laughing
Zresztą co do zamykania tematu to tez góra decyduje hihihi Razz
Tak więc jesteś skazana podwójnie Exclamation
A mnie się temat bardzo podoba i czekam na kolejne opinie Exclamation

Powrót do góry
uriel75

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 23:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra dobra. Poszła korekta tematu. I nie sprzeczać mi się tu hehehe Smile
Powrót do góry
lillith69

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 23:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To ja chcę taki piękny, różowy odcień jako mój nick Embarassed
Powrót do góry
smnowoczesna

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 23:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaki nick Question Nick jest czarny Exclamation Chyba że Ci chodziło o emota Question Confused
Różowego nie możesz mieć Exclamation
Różowy jest zarezerwowany Exclamation
Dla Dody.... Laughing

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Propozycje rozwoju Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 2 z 6

Skocz do: