Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karol12345
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 15:06 Temat postu: Jak dodać swoje napisy |
|
|
Witam mam problem ze swoimi napisami nie wiem jak dodać swoje napisy i troszkę się spieszę |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 15:06 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
remek95

|
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 15:48 Temat postu: |
|
|
Ale chodzi ci o dodanie napisów do bazy Napi-Projekt ??
Jeśli tak to już pisze jak :
I.
Musisz mieć ten film do którego wykonywałeś tłumaczenie i dodać napisy do naszej bazy poprzez opcje w programie - "napisy - dodaj nowe". Bez filmu nie dodasz.
Jesli do tego releasu były by już napisy w naszej bazie (wyświetli się komunikat ze dodales 0 nowych napisów) możesz te twoje próbować wstawić jako poprawione, lepsze napisy, pisząc że jest to nowe tłumaczenie twojego autorstwa i uważasz że jest ono lepsze niz poprzednie napisy z naszej bazy. Podaj argumenty dlaczego lepsze. Jeśli moderator stwierdzi przy porównaniu napisów, iz faktycznie twoje tłumaczenie jest lepsze usunie tamte napisy z bazy i zastąpi je twoimi. Pamiętaj że do jednego releasu można zawsze dodać tylko jedne napisy.
By smnowoczesna
II.
1. Włączamy program Napi-Projekt.
2. Najeżdżamy na zakładkę "Dodaj nowe"
3. (Aby dodać te napisy należy do np. nowego folderu wrzucić film oraz napisy do tego filmu i wtedy klikamy "Dodaj nowe" , znajdujemy nasz folder i klikamy dwa razy OK )
By ReMeK95
A jeśli to zrobiłeś i nie działa to podaj jeszcze format napisów, może napi ich nie czyta.
PzDr  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karol12345
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 13:33 Temat postu: |
|
|
chodzi mi o swoje napisy które ja mam dodać z mojego filmu który ja nagrałem |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 09:55 Temat postu: |
|
|
Umieśc film i napisy w jednym katalogu a nastepnie dodaj napisy w taki sposób jak napisał remek95
Z drugiej strony jeśli to chodzi o jakies prywatne nagranie - bo tak by to wyglądało z Twoich postów - zastanów się ile osób ściągnie takie napisy skoro bez filmu zrobić się tego nie da?? Ale to juz tak na marginesie.
Napisy oczywiście dodac możesz jednakże zgodnie z paroma regułami:
- nie moga być z translatora
- nie może to byc częśc napisów
- nie mogą byc w dwóch różnych języków np. pół na pól oczywiście wstawki obcojęzyczne moga być (kwestia pojedynczych wypowiedzi jest dozwolona bo takowe czasem się w filmach pojawiają)
- język napisów polski albo angielski
- nie moga zawierać żadnych playlist, reklam innych for lub stron www, aukcji internetowych itd. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|