Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Jak dodać swoje napisy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karol12345

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Kwi 15, 2009 15:06    Temat postu: Jak dodać swoje napisy Odpowiedz z cytatem

Witam mam problem ze swoimi napisami nie wiem jak dodać swoje napisy Question i troszkę się spieszę
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Sro Kwi 15, 2009 15:06    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
remek95

PostWysłany: Sro Kwi 15, 2009 15:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale chodzi ci o dodanie napisów do bazy Napi-Projekt ??

Jeśli tak to już pisze jak :

I.
Musisz mieć ten film do którego wykonywałeś tłumaczenie i dodać napisy do naszej bazy poprzez opcje w programie - "napisy - dodaj nowe". Bez filmu nie dodasz.
Jesli do tego releasu były by już napisy w naszej bazie (wyświetli się komunikat ze dodales 0 nowych napisów) możesz te twoje próbować wstawić jako poprawione, lepsze napisy, pisząc że jest to nowe tłumaczenie twojego autorstwa i uważasz że jest ono lepsze niz poprzednie napisy z naszej bazy. Podaj argumenty dlaczego lepsze. Jeśli moderator stwierdzi przy porównaniu napisów, iz faktycznie twoje tłumaczenie jest lepsze usunie tamte napisy z bazy i zastąpi je twoimi. Pamiętaj że do jednego releasu można zawsze dodać tylko jedne napisy.
By smnowoczesna

II.
1. Włączamy program Napi-Projekt.
2. Najeżdżamy na zakładkę "Dodaj nowe"
3. (Aby dodać te napisy należy do np. nowego folderu wrzucić film oraz napisy do tego filmu i wtedy klikamy "Dodaj nowe" , znajdujemy nasz folder i klikamy dwa razy OK Smile )
By ReMeK95

A jeśli to zrobiłeś i nie działa to podaj jeszcze format napisów, może napi ich nie czyta.

PzDr Cool
Powrót do góry
karol12345

PostWysłany: Nie Kwi 26, 2009 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chodzi mi o swoje napisy które ja mam dodać z mojego filmu który ja nagrałem
Powrót do góry
smnowoczesna

PostWysłany: Pon Kwi 27, 2009 09:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Umieśc film i napisy w jednym katalogu a nastepnie dodaj napisy w taki sposób jak napisał remek95
Z drugiej strony jeśli to chodzi o jakies prywatne nagranie - bo tak by to wyglądało z Twoich postów - zastanów się ile osób ściągnie takie napisy skoro bez filmu zrobić się tego nie da?? Ale to juz tak na marginesie.
Napisy oczywiście dodac możesz jednakże zgodnie z paroma regułami:
- nie moga być z translatora
- nie może to byc częśc napisów
- nie mogą byc w dwóch różnych języków np. pół na pól oczywiście wstawki obcojęzyczne moga być (kwestia pojedynczych wypowiedzi jest dozwolona bo takowe czasem się w filmach pojawiają)
- język napisów polski albo angielski
- nie moga zawierać żadnych playlist, reklam innych for lub stron www, aukcji internetowych itd.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: