Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
konwektor
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 05:52 Temat postu: Ścinanie napisów na początku |
|
|
Dodałem kilka napisów i w każdym na pierwszej linijce w drugiej sekundzie filmu jest info o autorze synchronizacji i tłumaczenia.
Napisy dodały się do bazy, ale kiedy je ściągam programem napi-projekt dodane jest początku info o programie, ale moje info z drugiej sekundy znika po prostu go nie ma, od 7 sekundy napisy są jak być powinny.
Znika jedynie pierwsza linijka z moim info.
Błąd programu, czy specjalne działanie kasujące pierwszą linijkę.
Może przesunąć czas mojego info, czy też ustawić cokolwiek jako pierwszą linijkę a dopiero info????? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 05:52 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 19:15 Temat postu: |
|
|
proponuje przesunac ciut czas wyswietlania info. Druga rzecz to nie zamieszczaj adresu strony bo zostanie automatycznie usuniety. Z mailem postepuj tak samo - np ozzy69(małpa)wp(kropka)pl
to powinno pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
konwektor
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 00:52 Temat postu: |
|
|
Ok, sprawdzimy tylko teraz jak hurtem wrzucić około 10 napisów mojego autorstwa z tą lekka poprawką i żeby było uczciwie nie naliczyło mi pktów za poprawkę?
Taka sugestia:
Powinien być jakiś system który umożliwia uploader`owi i jednocześnie autorowi danych napisów wrzucenie poprawionych do swojej wersji bez czekania na sprawdzenie i akceptację poprawek przez serwis.Oczywiście bez naliczania pktów za poprawkę, żeby nikt specjalnie nie wrzucał lipy i za chwilę poprawiał dla pktów swoją własną wersję . |
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 01:14 Temat postu: |
|
|
Wrzuc je normalnie jako lepsze napisy, w komentarzu napisz, że dodałeś tylko swoją stopkę. Kiedy dodasz pierwszy napis, reszta to już tylko 3 klikniecia, bo komentarz ten sam wystarczy, więc dużo roboty nie będzie. A punkty - nikt Ci przecież głowy nie urwie, że dodałeś 10 napisów z własną stopką  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|