Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
drcameron
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 18:01 Temat postu: dlaczego nie pobiera napisów? |
|
|
Mam Windows Vista i najnowszą wersję napi-projekt, chociażby przy pobieraniu napisów testowych pojawia mi się komunikat już wspomniany na forum że muszę wyłączyć firewalla lub zaznaczyć opcję passive. Firewalla mam wyłączonego a coś takiego jak opcja passive w moim programie nie istnieje, co zrobić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 18:01 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
filazaf
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 18:52 Temat postu: |
|
|
w firewallu usuń opcje blokowania napi, bądź dodaj program do wyjątków _________________ Zawsze POMOGĘ!
ASS, SSA ?
Problem z napisami?
ANIME:
MiniTheatre.ORG
Mniejsze od rm, lepsze od AVI! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ilka Gość
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 14:23 Temat postu: |
|
|
A ja mam taki problem, że nie ściągają mi się do końca napisy tylko 19kb albo 16kb 15kb. Nawet jak napi dodaję do wyjątków czy usuwam opcje blokowania napi to i tak mi nie działa
Sorki że zaśmiecam tym pytaniem chyba już od tygodnia na forum, ale jeszcze nikt nie udzielił mi pomocy Próbowałam robić coś z tym problemem ale i tak nic z tego nie wyszło  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mikun1
|
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 17:15 Temat postu: |
|
|
mam ten sam problem przy XP. Do tej pory wszystko było ok, zformatowałem system, zainstalowałem napisy i nic, NIEZNANY BŁĄD. dodałem program do wyjątków, uruchomiłem passive i NIC... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|