Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
szunaj85 Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 10:46 Temat postu: Nie mogę się zalogować aby dodać napisy :-( |
|
|
A ja mam pytanie trochę z innej beczki, ale na podany powyżej temat.
Mam konto w napiprojekt. Chciałem dodać poprawione napisy innego autora poprzez
Napisy --> Dodaj poprawione, lepsze napisy. Jednak gdy próbuję to zrobić wyskakuje mi komunikat:
"Aby dodać poprawione napisy należy założyć darmowe konto w Napiprojekt ...".
Myślę ok zakładam. Wypełniłem formularz i próbowałem stworzyć konto o takim samym loginie jaki kiedyś stworzyłem gdy chciałem napisać na forum. Jednak wyskakuje mi komunikat:
"Konto nie zostało założone - wybrany login już istnieje".
W takim razie co mam zrobić? Z jednej strony mam już konto, ale nie wiem jak się zalogować aby dodać poprawione napisy (jeśli to jest możliwe), z drugiej strony nie mogę założyć konta o tym samym loginie na potrzeby wysłania poprawionych napisów. Tylko nie piszcie żebym założył sobie konto o innym loginie skoro już jedno mam. Na co mi dwa?
I jeszcze jedno:
Napisy --> Dodaj nowe. Ta opcja służy do dodawania zupełnie nowych napisów. Tu chyba nie trzeba się logować, dlaczego?
Może moje pytania są dziecinnie proste do rozwiązania, ale jeszcze nigdy nie wysyłałem tłumaczeń, dlatego proszę
o wyrozumiałość.
Za wszelką pomoc z góry dziękuję.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 10:46 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Flisio

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 12:25 Temat postu: |
|
|
Hmm, mówiąc próbowałem się zalogować, masz na myśli, że zakładałeś konto w menu napi? (klik prawym na ikonkę w tray'u --> opcje --> I masz coś takiego jak: Login i hasło (spróbuj wpisać te co masz na forum np, bo one jest chyba uniwersalne ---> OK ) Daj znać czy dałeś radę się zalogować.
A co do Twojego 2. pytania: to po prostu, aby wysłać nowe napisy nie trzeba posiadać konta (takie ułatwienie teoretycznie), ale kiedy wgrywasz poprawki (nie każdy wysyła poprawki, lecz zmieniony plik z reklamami itd, więc wtedy wiemy, kto to zrobił) wiemy, że zrobiłeś to Ty.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 13:10 Temat postu: |
|
|
Faktycznie zadziałało, nie spodziewałem się, że logowanie może znajdować się w opcjach. Poprawiony tekst już wysłałem. Jeszcze jedno pytanie. Próbując ponownie wysłać poprawiony tekst nie wymaga już rejestracji ani logowania. Wygląda na to, że Napiprojekt zapamiętał mój login i hasło. W tym przypadku chyba nie ma czegoś takiego jak wylogowanie, ale woje się upewnić i dlatego o to właśnie pytam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Flisio

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 19:01 Temat postu: |
|
|
Tak, napi zapamiętuje to co wpisałeś w pole: Login i hasło, i jeżeli chcesz się wylogować to po prostu kasujesz wszystko, co jest wpisane i klikasz "ok". |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 20:18 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Tak, napi zapamiętuje to co wpisałeś w pole: Login i hasło, i jeżeli chcesz się wylogować to po prostu kasujesz wszystko, co jest wpisane i klikasz "ok". |
Rozumiem, że to nie jest prawidłowe wylogowywanie się z napiprojekt. Wydaje mi się, że tam nie ma czegoś takiego jak wylogowanie. Jednak to co ty podałeś zawsze jakiś sposób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
|
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 11:02 Temat postu: |
|
|
Program zapamietuje login i haslo, podczas wysylania poprawek program loguje sie uzywajac podanego wczesniej w opcjach loginu i hasla, nastepnie po wyslaniu poprawki program automatycznie wylogowuje sie. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 13:32 Temat postu: |
|
|
Drogi Adminie, jak zwykle jesteś niezastąpiony przy wyjaśnianiu różnych problemów. Wszystko jest już jasne.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|