Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
isotrex
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 23:45 Temat postu: zle napisy do The.Happening.R5.LINE.XViD-Qbix |
|
|
sciagam napisy do The.Happening.R5.LINE.XViD-Qbix napisy pojawiaja sie za szybko, film otwieram przez media player classic, prosze o szybkie wstawianie poprawnych napisow, dzieki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 23:45 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 09:37 Temat postu: |
|
|
Zaraz zbierze się sztab kryzysowy, bo trzeba szybko wstawic nowe napisy!!
A może sam poświęc 5 minut i zsynchronizuj te napisy. Dodaj je jako ulepszone a kolejni uzytkownicy, którzy je ściagna nie bedą mieli takiego problemu.
W bazie jest ponad 150 tys napisów. Zawsze zdarzą się jakieś złe, ale to też rola uzytkowników aby pomagac w rozwoju tego programu. Gdyby kazdy zamiast zakladac nowy temat, ze cos nie pasuje sam poprawil 1 napis to juz byłoby super!
PS. Polecam program Time Adjuster. Wstawiasz pierwsza i ostatnia linike napisów (wywal zbędne, tak aby pierwsza i ostatania były dialogami a nie np stopką). Wstawiasz ich czas kiedy powinny sie pojawic a program sam reszte zrobi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
isotrex
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 11:46 Temat postu: |
|
|
poprawilem napisy, przesunolem calos o 30 sec ale po pierwszych 5 dialogach napisy pojawiaja sie znowu za wczesnie i tak w kolko... mysle ze caly czas napisow jest zwalony... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 22:06 Temat postu: |
|
|
Z tego co piszesz wynika, ze FPS napisow jest inny niz FPS filmu.
Czyli jednorazowe przesuniecie nic nie da. Najprostsza metoda (przynajmniej ja zawsze tak robilem z dobrym skutkiem) to odpalic napisy w Sub Edit Playerze i on wtedy sie zapyta jaki jest fps napisow. Wystarczy podac taki sam co ma film. Wtedy przesuniecie tak jak u Ciebie o 30 sekund powinno pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
isotrex
|
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 11:12 Temat postu: |
|
|
ten program nie otwiera filmow w rmvb |
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 11:31 Temat postu: |
|
|
U mnie wszystko smiga (rmvb. mkv). Moze brakuje Ci kodeków. Ja używam klm codec i nic innego nie instalowalem. Zresztą jak bedziesz chcial te kodeki zainstalowac to on chyba sam reszte syfu wywali (jesli cos bylo zainstalowane wczesniej). |
|
Powrót do góry |
|
 |
demola VIP
|
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 19:59 Temat postu: |
|
|
Do tego typu plików można też zainstalować Matroska Codepack nie wiem jak to wygląda z .rmvb ale z .mkv radzi sobie świetnie. Myślę że z tym pierwszym też sobie powinien poradzić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
isotrex
|
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 21:02 Temat postu: |
|
|
sciagnolem te codeki, film poszedl w tym programie, wszystko poprawilem napisy sa idealne, dzieki za pomoc juz wstawiam napisy do waszej bazy |
|
Powrót do góry |
|
 |
|