Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nidwer
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 12:47 Temat postu: Hasło do pliku z napisami |
|
|
ściągam plik z napisami ściąga sie spakowany rar plik o wielkiej nazwie:(
po próbie rozpakowania go pojawia sie wpisz hasło którego oczywiście nie znam i tak jest zawsze
- proszę o podpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 12:47 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
6ftunder
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 13:24 Temat postu: |
|
|
Mam ten sam problem szukałem rozwiązania w innych postach i nie znalazłem (mam najnowszą wersje) jestem przekonany że że nie jestem sam więc jeśli ktoś mądrzejszy odemnie mógłby pomóc to byłbym wdzięczny.Chcałbym zrobić dotacje ale po co jeżeli ten program jest troche lamerski i nie spełnia swoich założeń pzdr.
odpowiedz co tu jest lamerskiego i wytłumacz genezę tego słowa, bo widocznie ćwierć wieku doświadczenia z architekturą x86 jest za słabe... |
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 13:39 Temat postu: |
|
|
skopiuj plik z filmem do katalogu c:\filmy
zmien nazwe filmu na 123.avi
sprobuj pobrac napisy do 123.avi
daj znac czy sie pobiora i rozpakuja
ps
'założeń' a nie 'załorzeń ' |
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 13:47 Temat postu: |
|
|
6ftunder napisał: | ten program jest troche lamerski i nie spełnia swoich załorzeń pzdr. |
Zamiast psioczyc sam zrób coś lepszego, wskaż rozwiazania problemów, przyczyń się do rozwoju programu. Bo poki co wychodzi, ze to Ty jestes lamerski i jedyne co to tylko zrzędzisz. Nie od razu wszystko jest idealne i działa w 100% sprawnie. Najlepiej to jakby progam sam Ci jeszcze śniadanie zrobił i skarpetki uprał Niestety takie rzeczy to tylko w erze.
pzdr! |
|
Powrót do góry |
|
 |
6ftunder
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 13:54 Temat postu: |
|
|
Ok Ściągnąć>ściągneło>ale niedopasowaną wrsje... suma sumarum jest ok problem wyeliminowany dzięki :lol:
p.s za ortografię również :oops: |
|
Powrót do góry |
|
 |
6ftunder
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 13:58 Temat postu: |
|
|
o kurczęta jaki pieniacz (fanatyk) stary przepaska na łep i biodra i do al-kaidy poto są tego typu posty żeby pomagać a ty chyba wyszukujesz posty żeby się na kimś wyżyć emocjonalnie ...stary rada : idz pobiegać albo może joga...chees luiz papa chezz |
|
Powrót do góry |
|
 |
6ftunder
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 14:01 Temat postu: |
|
|
PS. ten program powstał ażeby uprościć ,a te całe kopiowanie itd. zajmuje tyle samoczasu co obskoczenie wszystkich serwisów z napisami pzdr... i życze sukcesów bo zamysł jest całkiem dobry
MAKE LOVE NOT RIOT |
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 14:54 Temat postu: |
|
|
Skoro tak jest źle to myślę, że nikt nie zmusza Cię do tego żebyś korzystał.
Tak jak napisales - program służy do ulatwienia uzytkownikom w znalezieniu napisów, ale tak jak napisałem nie wszystko działa 100% sprawnie.
Nie jestem fanatykiem, ale jak widze jak ktoś tylko zrzędzi a sam nic nie robi to myśle, ze sam jest lamerem. Kto Ci broni stworzyc cos lepszego? Smiało do pracy!
Porównaj pierwszy post i swój post. Nidwer napisał gdzie jest problem i ok. Ty już nie. Wiesz, ktos ten program stworzyl, ktos go ulepsza, ktos nad nim ciągle pracuje. Także daruj sobie wstawki typu program jest lamerski. |
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 15:00 Temat postu: |
|
|
6ftunder napisał: | całe kopiowanie itd. zajmuje tyle samoczasu co obskoczenie wszystkich serwisów z napisami pzdr |
miales prawdopodobnie jakies dziwne znaki w sciezce/nazwie pliku z filmem dlatego jako rozwiazanie Twojego problemu podalem Ci sprowadzenie sciezki oraz nazwy pliku do bezproblemowej nazwy...
Jesli plik skopiowalbys na ta sama partycje to kopiowanie nie trwaloby ani sekundy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacksg1
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 12:09 Temat postu: |
|
|
hej a ja mam pytanie mam najnowsza wersje itd dodane do zaufanych progrmów w kasperskim zreszta dalem tak ze pozwala na wszystko bo mialem z tym problem
i pojawia mi sie komunikat hhttp.. cos jest zabezpieczony haslem oczywiście chcialem pobrac napisy do testu i cos takiego mi wyskauje pls help
hej sry ten błąd wyskakuje ale napisy się sciągaja i są poprawne to jakby komus cos takiego wylecialo to juz wie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
cleo
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 20:09 Temat postu: |
|
|
Witam
odświeżę wątek..
napisy ściąga mi zzipowane (jak nigdy) do tego do rozpakowania potrzebuję hasło.. wsio co było napisane wyżej już robiłam i jak rozpakowuje to wywala w notatniku plik o nazwie 1a283e8538s974eitp.. pusty w srodku..
od paru miesięcy to samo... da się to naprawić czy mam sobie napi odinstalować bo widocznie obraził się na mojego kompa...
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
uriel75

Podziękował: 4 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 21:24 Temat postu: |
|
|
Zainstaluj ostatnią wersję - wtedy może znajdziemy rozwiązanie problemu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
cleo
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 14:54 Temat postu: |
|
|
Nie znaleziono nowszej wersji.. także posiadam najnowszą.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marija83 VIP
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 12:46 Temat postu: Ten sam problem |
|
|
Zrobiłam, jak napisano wyżej ale niestety sposób się nie sprawdza. Cięgle potrzebuję hasła. Pomyślałam, ze może trzeba coś zapłacić to może hasło otrzymam smsem, ale nic z tego. Czy jest inny sposób na rozpakowanie napisów, niż ten podany wyżej?[/b] |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 12:59 Temat postu: |
|
|
Nic nie trzeba płacic ani nic robic dodatkowego. Napisy maja sie wypakowac samoczynnie.
Spróbujmy zatem tak. Odinstaluj Napi. Zrób restart kompa. Ściągnij którąś ze starszych wersji Napiprojekt i zainstaluj. Zobaczymy czy pomoże. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|