|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
smerfix
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 16:04 Temat postu: Ciągle pojawiają się napisy z translatora |
|
|
Dosłownie teraz każde napisy jakie pobieram do filmu czy do serialu
są najpierw wrzucane z translatora, a takie tłumaczenie to ja moge sobie sam zrobić. Ale nie polecam bo szczerze mówiąc to więcej zrozumię z oryginalnej wersji angielskiej niż z tego translatora. Admin i moderatorzy usuwają takie napisy jak im sie zgłosi, dla przykładu podam że napisy do Hancock były usuwane chyba już 5 razy, ale to nic nie daje, bo takie dupki co wrzucają takie napisy nazywając je wersją beta, czy jakos tam, nie są karani za to, tylko dalej wrzucają, zmieniając kilka linijek tak aby były one zrozumiałe. Tacy kolesie powinni być banowani, bo szkodzą i to bardzo szkodzą, a robią to z chęci pozyskania kilku punktów i podniesienia swojej pozycji w rankingu.
Przypomina mi się sprawa botów w grze silkroad online, Joymax wypowiedział wojnę botom. Banowali konta co tydzien a one na nowo się pojawiały, ale po dwóch miesiącach takiej walki prawie usunęli wszystkie boty i teraz aż miło się gra w silka. I tu sugestia do adminów Napiprojekt, wypowiedzcie wojnę (tak jak to zrobił Joymax) tym szkodnikom co wrzucają napisy z translatora lub nie do tych filmów bo napiprojekt upadnie, ja osobiście mam już pewną niechęć do korzystania z napiprojekt i sądzę że nie tylko ja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 16:04 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 00:00 Temat postu: |
|
|
dlatego teraz kazde napisy przechodza przez wstepna moderacje, a napisy z translatora sa "banowane". Niestety ludzi, ktorzy je wrzucaja jest dziennie od kilku do kilkunastu, wiec nawet jak wszystkie odrzucę, to na drugi dzien mam to samo od nowych osob. Po prostu ciezko z tym walczyc.
I ludzie nie robią tego dla punktow, bo 99% przypadkow to anonimy a nie zarejestrownai uzytkownicy. Niestety poki co dziennie jest okolo 300 filmow, wiec sam tego nie jestem w stanie sprawdzic. Potrzeba wiecej rąk do pracy zeby napi bylo coraz lepsze! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|