Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Mam problem z wielkościa czcionki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kreto24

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 18:58    Temat postu: Mam problem z wielkościa czcionki Odpowiedz z cytatem

Mam problem z napisami a raczej z wielkoscia czcionki. Sciagam napisy przez program napisy-projekt i fajnie. Problem pojawia sie kiedy ogladam film. Oczywiscie napisy dopasowuja sie do mojego filmu ale jak chce zwiekszyć rozmiar czcionki to lipa. Nie mogę zwiekszyc. Używam programu sub-edit, pokazuje mi tam że zwiekszyłem np. do 48 ale na filmie cały czas tak samo czyli małe standardowe. Co zrobic zeby zwiekszyć napisy ???????????? Question
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 18:58    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
andyspox

PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 07:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może masz problem z kodekami, też takie coś miałem, i dalej mam Laughing ale da się coś z tym zrobić. W trayu (koło zegara, na dole po prawej) gdy włączsz film z napisami pojawia Ci się taka Zielona strzałak dajesz prawy klawisz i trzeci od góry "Hide Subtitles" To chyba to ale co do tego że nie możesz powiększyć napisów, sprawdź czy masz je pokazane, być może widzisz tylko te nadpisane przez kodek. Gdy włanczasz subedit u góry poszukaj takiej ikonki ABC i nad nimi 2 strzałki, jedna czerwona druga zielona. jeśli to nie to niemam pojęcia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dziadek1

PostWysłany: Nie Sie 03, 2008 09:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żeby powiększyć napisy na oglądanym póżniej filmie,
musisz to ustawić w programie którym będziesz to wypalał
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość MSN Messenger
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: