Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Brak Polskich Znaków

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Napisy - pomoc techniczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
czecza



Dołączył: 02 Sty 2015
Posty: 2

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2020 06:05    Temat postu: Brak Polskich Znaków Odpowiedz z cytatem

Witam,

Poczytałem kilka tematów żaden nie tłumaczy mi mojego problemu, a przynajmniej testy nie dały rezultatów.

W opcjach aplikacji wypróbowałem każde kodowanie pobierając napisy do filmów. Za każdym razem napisy

https://prnt.sc/s09ykk

Używam VLC jako odtwarzacza.

Filmy które muszę napisy poprawić przed obejrzeniem:
Thor.The.Dark.World.2013.1080p.BluRay.x264.YIFY
Iron.Man.3.2013.1080p.BluRay.x264.YIFY
The.Avengers.2012.1080p.BluRay.x264.YIFY
Thor.2011.720p.BrRip.264.YIFY
The Incredible Hulk 2008.720p.BrRip.x264.YIFY
Iron.Man.II.x264.720p
Captain.America.The.First.Avenger.1080p.BrRip.x264.YIFY

Chyba ze wszystkich filmów które oglądałem używając NapiProjekt miały tylko raz polskie znaki w samych napisach. Chciałbym zauważyć, że część o NapiProjekt zawsze mają polskie znaki ale cała reszta już napisy samego filmu tych znaków nie posiadają.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2020 06:05    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
czecza



Dołączył: 02 Sty 2015
Posty: 2

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2020 06:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pogmerałem troszkę i teraz zmiana

zamiast dziwnych znaków wszystkie polskie litery zaminiły się w znaki zapytania symbol "?"

http://prntscr.com/s0a5nj

Nadal jednak część reklamy NapiProject ma polskie znaki
lecz cała reszta nie...

Znazłem ten temat
https://forum.napiprojekt.pl/viewtopic.php?t=12381

I zrobiłem wszystko jak kolega lecz właśnie zmiana jest z znaczków specjlanych na "?"
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
deeprest



Dołączył: 24 Mar 2013
Posty: 1

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Kwi 26, 2020 17:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ściągnąłem napisy do Małgosia i Jaś i tez nie ma polskich znaków tylko "?" albo kwadraty. Nie wiem co to za kodowanie ludzie używają do zapisu, ale jest popsute.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
redherring



Dołączył: 03 Mar 2015
Posty: 254

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 22 podziękowań w 21 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 17, 2020 08:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Możesz jeszcze przeczytać to:

https://forum.napiprojekt.pl/viewtopic.php?t=12125
https://forum.napiprojekt.pl/viewtopic.php?t=11965

Powinno pomóc.
_________________
Be sure to check out the best hacking game ever: http://clv2.net/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Napisy - pomoc techniczna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group