Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Podwójne napisy

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Napisy - pomoc techniczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rafi37



Dołączył: 22 Wrz 2013
Posty: 4

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Paź 09, 2015 20:59    Temat postu: Podwójne napisy Odpowiedz z cytatem

Witam.
Od jakiegoś czasu mam problem z podwojnie wyswietlanymi napisami.
Troche staralem sie poszukac na wlasna reke, niestety nie znalazlem.

Problem polega na tym ze pojawia sie dana linijka lub dwie (w zaleznosci jak sa zrobione napisy) i po chwili znika i pojawia sie dalszy tekst, ale po chwili znowu pojawiaja sie te pierwsze napisy. Po zniknięciu idzie dalszy tekst i za chwile znowu taka "cofka".
Jest to dosc klopotliwe bo wytraca z wątku.
Nie dzieje sie tak z kazda linijka tekstu ale dosc czesto.
Przy zegarze nie widze zadnych kodekow ktore mozna by wylaczyc.
Po wylaczeniu napisow w Allplayerze znikaja kompletnie(Myslalem ze sie moze jakos nakladaja na siebie).
Licze na jakas pomoc w tej kwestii.
Pozdrawiam

PS
Korzystam z All player V5,9,2
windows 8,1
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Pią Paź 09, 2015 20:59    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
peciaq
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 07 Maj 2010
Posty: 305

Podziękował: 3
Łącznie otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

Skąd: Wrocław Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Paź 10, 2015 17:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak odpalasz napisy? Odpalasz film i potem przeciągasz napisy na ekran czy odtwarzają się same?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
rafi37



Dołączył: 22 Wrz 2013
Posty: 4

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Paź 10, 2015 19:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z reguły same sie ładuja. Ale tez przenioslem do innego katalogu i przeciagalem. Bez zmian Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
peciaq
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 07 Maj 2010
Posty: 305

Podziękował: 3
Łącznie otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

Skąd: Wrocław Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Paź 11, 2015 02:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zacznij od sprawdzenia na innym programie. Pobierz sobie MPC Home Cinema albo VLC i wypróbuj na nich. Jeśli problem nie będzie występował znaczy to, że leży w AllPlayerze. Wtedy albo się przesiądziesz na inny, albo będziemy dalej kombinować już wewnątrz AllPlayera.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
rafi37



Dołączył: 22 Wrz 2013
Posty: 4

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Paź 11, 2015 20:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pobralem MPC Home Cinema i narazie jest wszystko ok.
Nawet przyjemny. Jestem jednak ciekaw co jest powodem tych bledów. Jakies pomysly?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
redherring



Dołączył: 03 Mar 2015
Posty: 250

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 22 podziękowań w 21 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Paź 11, 2015 21:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A próbowałeś po prostu zresetować ustawienia lub przeinstalować program?
Najprawdopodobniej trzeba zajrzeć w ustawienia programu, żeby poznać przyczynę...
_________________
Be sure to check out the best hacking game ever: http://codelinkv2.net/.
Also visit us on the CLv2 forum: http://codelinkv2.net/forum/.


Ostatnio zmieniony przez redherring dnia Nie Lis 15, 2015 10:06, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
peciaq
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 07 Maj 2010
Posty: 305

Podziękował: 3
Łącznie otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

Skąd: Wrocław Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Paź 11, 2015 23:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Porób screeny ustawień ALLPlayera to dojdziemy, co jest nie tak. Chyba że ci nie zależy, by z niego korzystać. Ja tam wolę MPC HC Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
rafi37



Dołączył: 22 Wrz 2013
Posty: 4

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pon Paź 12, 2015 00:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Usunęłem posiadanego i zainstalowalem nowego Allplayera. Bez zmian.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3287

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pon Paź 12, 2015 05:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A nie lepiej by było zapytać na forum allplayera??
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Napisy - pomoc techniczna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group