Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cybershare
Podziękował: 1 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2012 09:57 Temat postu: brak napisów do filmów nawet po kilku latach |
|
|
witam,mam taki problem poniewaz mam kilka filmow (ok 10) ktore ściągnołem jakis czas temu(niektore maja juz ok 2 lat) ale bez napisow,pomyslalem sobie ze zostawie je na dysku i moze kiedys pojawia sie do nich napisy i sukcesywnie raz na jakis czas korzystam z napi-project wlasnie w poszukiwaniu napisow do tych filmow i nigdy nic nie ma,nie rozumiem jak to jest mozliwe skoro wyszly juz do poniektorych z tych filmow DVD,niektore sa juz z lektorem,a do niektorych po prostu sa juz napisy PL tylko po prostu "juz w komplecie z filmem",nie wiem czy w dobrym dziale umiescilem temat (mysle ze chyba nie za bardzo) jezeli mam racje to prosze moda o przeniesienie,widzialem ze odpowiedni dzial do tego typu problemu jest zamkniety wiec dlatego dalem to tu,pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2012 09:57 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2012 15:58 Temat postu: |
|
|
może tak być, ja też miałem kilka takich pozycji, tak czasami bywa ze tłumacze opuszczą jakąś pozycję, a później jak już wyjdzie film z lektorem to nie ma parcia na takie tłumaczenie. Poszukaj sobie jeszcze w bazie napisów napiprojektu, może akurat są napisy do inny wersji twoich filmów. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 13:00 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze usuń reklamę ze swojego opisu bo wszystkie Twoje posty zostaną skasowane.
nie reklamujemy innych stron na forum NP bez zgody administracji serwisu.
Po drugie do MASH-a są napisy w sieci :
http://www.napiprojekt.pl/index.php?dz=26&film=5269d15ff56ece54a8fb6050d6822b16a0e0ff91
Po trzecie jeśli nie wiesz jak szukać to możesz umieścić prośbę o pomoc w wyszukaniu na forum w Dział tłumaczeń - seriale podając dane techniczne odcinków.
Post użytkownika został usunięty z powodu złamania regulaminu _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.

Ostatnio zmieniony przez criskrakow dnia Pon Cze 18, 2012 17:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
cybershare
Podziękował: 1 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
|
Powrót do góry |
|
 |