Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lamer26

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 08:08 Temat postu: Cougar Town DVDRIP REWARD |
|
|
Sciągnąłem przez NAPI napisy do całęgo pierwszego sezonu serialu Cougar Town wersja DVDRip REWARD i pojechałem na wakacje bez dostępu do neta.
Sprawdziłęm piersze 6 odcinków i jakież było moje zdziwienie, gdy okazało się, że KAZDE napisy (powtarzam - KAZDE) nie pasują do filmu (są totalnie nie zsynchronizowane)
Czy ktoś mógłby sprawdzić, co za pacan wrzucił te napisy do programu, usunąć je a debilowi przyznać jakieś punkty karne/odjąć z pińcet z rankingu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 08:08 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 19:38 Temat postu: |
|
|
najlepiej jakbyś podał ID tych plików. Zaznacz wszystkie pliki ze złymi napisami -> PPM -> Pokaż parametry techniczne filmu |
|
Powrót do góry |
|
 |
john56
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 22:22 Temat postu: |
|
|
Trochę mocne słowa. Ale masz nauczkę - ja zawsze sprawdzam czy napisy w losowych miejscach są zsychronizowane zanim zacznę oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lamer26

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Mar 28, 2012 09:20 Temat postu: |
|
|
Potem wrzucę ID - zgodnie z zaleceniem admina.
john - dlaczego mocne słowa?
Widzisz - jak ściągam napisy z napisy24 - nigdy nie muszę sprawdzać synchro.
Natomiast w przypadku napiprojekt - niestety jakość jest często zagadką.
Tym razem robiłem zapas filmów na wyjazd i ściągnięcie napisów było hurtowe - nie chciało mi się wszystkiego sprawdzać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
john56
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 00:10 Temat postu: |
|
|
Nazywanie kogoś debilem czy pacanem to mocne słowo. W szczególności, że ani ja ani ty nie wiemy skąd te "złe" napisy wzięły się w bazie. Nie sądzę, żeby ktoś celowo wrzucił niezsynchronizowane napisy, żeby zrobić komuś na złość. Zapewne zrobił to przypadkowo. Wydaje mi się, że każdy udostępniający napisy robi to w dobrej wierze.
Napisy24 mają tę zaletę, że wszystko jest tam zgrane idealnie, ale nie ma tam wszystkiego. Napiprojekt to globalna (na "naszym" polskim podwórku) baza napisów, gdzie jest ich dużo więcej niż na napisach24 i siłą rzeczy występuje więcej problemów. Ale gdyby nie napiprojket mógłbyś nigdy lub długo nie znajdować napisów do tego serialu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|