Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bubbal
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 17:55 Temat postu: Nie widzi moich napisów |
|
|
Witam. Dodałem dzisiaj napisy do filmu o ID cb404381792ba1bbe90ad03a56853ee0, jednak nie mam ich w swoim profilu. Wcześniej ta wersja filmu nie znajdowała się w bazie, więc go również przypisałem. Gdy teraz sprawdzałem program pobrał mi moje napisy, jednak o innym autorstwie. Pobieżnie przeglądając tekst nie znalazłem różnic. Czy mógłbym się dowiedzieć w czym jest problem? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 17:55 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 19:05 Temat postu: |
|
|
Te napisy zostały dodane jako anonim, w pasku informacji jest to:
więc albo dodałeś te napisy jako niezalogowany użytkownik i wtedy nie możesz mieć tych napisów w swoim profilu albo ktoś inny dodał te napisy. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
bubbal
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 20:44 Temat postu: |
|
|
Możliwe, że nie byłem zalogowany, chociaż wydawało mi się inaczej. A czy w tej sytuacji może wyświetlać się inny autor napisów? Mam pokazane, ze jest nim drooido. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 21:58 Temat postu: |
|
|
Dlatego tak się wyświetla bo drooido jest tłumaczem zaufanym i ten został rozpoznany przez program podczas dodawania napisów.
Tak czy siak nie zmienia to faktu że NIE ty jesteś ich autorem tylko je zsynchronizowałeś do tej wersji, tak przynajmniej wynika ze stopki którą pokazałem. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
bubbal
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2012 22:29 Temat postu: |
|
|
To prawda, pobrałem je z innej strony i tylko zmodyfikowałem. Dopiero zaczynam dodawać napisy i nie wiedziałem jak działa punktacja. Dziękuję bardzo za odpowiedź, już wszystko jasne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mati86 VIP
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 19:56 Temat postu: |
|
|
criskrakow napisał: | Tak czy siak nie zmienia to faktu że NIE ty jesteś ich autorem tylko je zsynchronizowałeś do tej wersji, tak przynajmniej wynika ze stopki którą pokazałem. |
Tak czy siak jeśli w bazie NP nie ma napisów do danej wersji, a znajdziemy je w sieci to przecież powinniśmy użyć opcji "Dodaj nowe" a nie "Dodaj poprawione, lepsze napisy" bo w końcu dodajemy te których tu nie ma i nie chodzi tu o bycie ich autorem tylko poszerzenie bazy danych programu, tak? |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 21:09 Temat postu: |
|
|
Nie rozumiem co chciałeś powiedzieć swoim postem, przecież te napisy zostały dodane jako nowe ! A ponieważ szanujemy autorów napisów program jest tak skonstruowany że jeśli rozpozna w tekście nazwę tłumacza to podaje taka informację, może nie działa to idealnie ale staramy się jak najbardziej uszanować trud tych co poświęcają czas abyśmy wszyscy mieli napisy do filmu. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mati86 VIP
|
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 21:50 Temat postu: |
|
|
Ok po prostu źle zrozumiałem... |