Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Access violation at address 00661CCC in module 'napisy.exe'.

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
psycho144
VIP



Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 6

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Wrz 14, 2011 16:13    Temat postu: Access violation at address 00661CCC in module 'napisy.exe'. Odpowiedz z cytatem

Taki blad pokazuje sie na najnowszej wersji(dzisiejszej) + wczesniejsze.
System jest swiezo co postawiony + wszystkie aktualki + ie9 etc.
Oczywiscie kosci przeskanowane memtestem - wszystkie inne programy dzialaja ok, poza aqq Wink - gdzie ten blad pojawil mi sie raz tylko.
I teraz pytanie - czy to kwestia stabilnosci napiprojekta ? i tak samo aqq ?
czy cos u mnie na sys skopane ?
wiem ,ze moze sie to zdarzac raz na jakis czas - ale u mnie nagminie w przypadku napiprojekt.
System - win7 x64 + doczytalem ,w komentarzach na innych stronach z softem, ze niektorzy mieli problem np. z wylaczeniem + wejsciem do opcji - gdzie tez mialem + owy komunikat


Ostatnio zmieniony przez psycho144 dnia Pią Mar 09, 2012 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Sro Wrz 14, 2011 16:13    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Wrz 14, 2011 16:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Program jest wyposażony w moduł raportowania błędów, czy wysłałeś stosowny raport po pojawieniu się błędu?

Czy działa Ci flash w przeglądarce?

Co pisze na stronie: www.isflashinstalled.com?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
psycho144
VIP



Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 6

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Wrz 14, 2011 16:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:


Installed:YesRaw Version:Shockwave Flash 10.3 r183Major Version:10Minor Version:3Revision:183Revision String:r183

Oczywiscie, jezeli chodzi o raprtowanie to wyslalem - tylko teraz nie wiem czy byl to windows'owskie raportowanie czy z napiprojekta - wyskoczylo male okienko z koperta + pasek postepu po wyslaniu - czy to bylo to ?

szczerze nie pamietam jak wyglada z win7 , gdyz dawno zadnego bledu nie mialem , wiec moglem z nim pomylic

Jak mozna prosic o przykaldowe zdjecie z okienka raportu - to potwierdze na 100%

Dodam jeszcze ,ze porobilem testy programu np. automatyczne wylaczanie po pobraniu napisow / wylaczanie jego - to ten potrafi siedziec na pasku dalej mimo mego uporu Wink


Ostatnio zmieniony przez psycho144 dnia Pią Mar 09, 2012 13:01, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Wrz 14, 2011 16:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

psycho144 napisał:

Oczywiscie, jezeli chodzi o raprtowanie to wyslalem - tylko teraz nie wiem czy byl to windows'owskie raportowanie czy z napiprojekta - wyskoczylo male okienko z koperta + pasek postepu po wyslaniu - czy to bylo to ?


Prawdopodobnie tak.

Mniej więcej o której godzinie wysyłałeś raport?

EDIT:
jeszcze jedno, gdybyś mógł napisać ile zaraz po uruchomieniu programu ma on wątków:
http://forum.napiprojekt.pl/viewtopic.php?p=32742#32742
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
psycho144
VIP



Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 6

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Wrz 14, 2011 17:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kolo 15-17.30 - za szybko czas mi leci Wink
Tylko za chiny nie moge ustalic liczby watkow w menadzerze - szukal na google jak wlaczyc to intrpretuje mi watki jako tematy na forach


Ostatnio zmieniony przez psycho144 dnia Pią Mar 09, 2012 13:02, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Wrz 14, 2011 17:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tam w tym temacie co podałem, 2 posty niżej wyjaśniłem jak się włącza widok wątków:

Aby zobaczyć ilość wątków w menadżerze zadań należy wybrać "menu-widok-wybierz kolumny", a następnie zaznaczyć "wątki"


EDIT: wysłałem Ci PW z najnowszą wersją, daj znać czy problem został rozwiązany.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
psycho144
VIP



Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 6

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Wrz 14, 2011 18:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bezposrednio po odpaleniu - 5
po wejsciu do opcji (nie wiesza sie, wszystko ok ) - 6
po daniu zakoncz - 2 lub 3 (3 w przypadku wejsciu do opcji wczesniej)

odnosnie PW - niestety nie , moze blad dla mnie nie jest jakis tragiczny - ale wole pomoc , zeby moc jak najlepiej doszlifowac program

BTW
ten system raportu (cos mi w pamięci przeswituje Smile ) - to byl podobny co w AQQ , chyba, ze z takiego samego korzystacie Smile albo byl to windowsowski
Tak on mniej wiecej wyglada - fotka z google
http://i52.tinypic.com/169qgwo.jpg
Obecnie ciezko mi przyrownc, gdyz jak na 'zlosc' nie doprowadzilem napiprojektu do bledu Wink tylko bug z wyjsciem z programu jest dalej


Ostatnio zmieniony przez psycho144 dnia Pią Mar 09, 2012 13:03, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Wrz 15, 2011 07:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

psycho144 napisał:

BTW
ten system raportu (cos mi w pamieci przeswituje Smile ) - to byl podobny co w AQQ , chyba, ze z takiego samego korzystacie Smile albo byl to windowsowski


Tak korzytsamy z tego samego rozwiązania - EurekaLog: www.eurekalog.com

psycho144 napisał:

Obecnie ciezko mi przyrownc, gdyz jak na 'zlosc' nie doprowadzilem napiprojektu do bledu Wink tylko bug z wyjsciem z programu jest dalej


Wcześniej napisałeś "wiem ,ze moze sie to zdarzac raz na jakis czas - ale u mnie nagminie w przypadku napiprojekt." Czyli jednak wersja podesłana na PW zlikwidowała pojawianie się błędu i teraz pozostaje tylko kwestia zamknięcia programu?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
psycho144
VIP



Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 6

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Wrz 15, 2011 09:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

admin napisał:

Wcześniej napisałeś "wiem ,ze moze sie to zdarzac raz na jakis czas - ale u mnie nagminie w przypadku napiprojekt." Czyli jednak wersja podesłana na PW zlikwidowała pojawianie się błędu i teraz pozostaje tylko kwestia zamknięcia programu?

Hah Smile - nawet uwagi nie zwrocilem - czyli blad z dostepem zostal zlikwidowany Wink tylko z wyjsciem nie, przepraszam za zamiesznie Smile


Ostatnio zmieniony przez psycho144 dnia Pią Mar 09, 2012 13:04, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Wrz 16, 2011 12:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wysłalem Ci PW z nową wersją - daj znać czy coś się zmieniło.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group