Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Zą szerokośc strony

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lamer26



Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 318

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 14:40    Temat postu: Zą szerokośc strony Odpowiedz z cytatem

http://forum.napiprojekt.pl/viewtopic.php?t=7264

ten topik jest szerszy niz monitor - trzeba przesuwac suwakiem znajdujacym sie na dole strony.
Tak chyba nie powinno byc?
Przegladarka: opera.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 14:40    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
szunaj85
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 14 Mar 2008
Posty: 166

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 15:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca. "Rozjechane" forum, bez względu czy to jest błąd czy celowe działanie zawsze wygląda źle.
Mogę jedynie potwierdzić słowa lamer26-a.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
uriel75



Dołączył: 25 Gru 2008
Posty: 762

Podziękował: 4
Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

Skąd: Warszawa Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 21:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prawdopodobnie macie niską rozdzielczość ekranu i z powodu screenów zamieszczonych tak Wam się dzieje. U mnie jest... git Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Lip 31, 2010 09:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest dobrze bo zamienilem zbyt duze obrazki (1920x1080px) na linki.

PS

forum ma ograniczenie uploadowanych obrazkow, Brateq "obszedl" je wrzucajac obrazki na zewnetrzny serwer. Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
szunaj85
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 14 Mar 2008
Posty: 166

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Sie 06, 2010 10:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
forum ma ograniczenie uploadowanych obrazkow, Brateq "obszedl" je wrzucajac obrazki na zewnetrzny serwer.

Właśnie "obszedł". Uważam, że jeśli to tylko możliwe warto byłoby się zabezpieczyć przed czymś takim na przyszłość.
Nie twierdzę tu, że Brateq zrobił to świadomie, a jeśli nawet to miał złe zamiary. Tym bardziej, że to członek Napiprojekt.
Chodzi jedynie o zabezpieczenie forum. Nie każdy ma jeszcze ekran o tak wysokiej rozdzielczości.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group