Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Token nie działa

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mgwiazda



Dołączył: 14 Lis 2009
Posty: 3

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Gru 24, 2009 00:39    Temat postu: Token nie działa Odpowiedz z cytatem

Na stronie powiadamiania SMSem o napisach jest token, który podaje na przykład: 998-4=?. Po jego przepisaniu podaje, że należy podać tylko cyfry.
Po wpisaniu samych cyfr podaje "Błędnie przepisany kod z obrazka.
Proszę o pomoc. Używam Google Chrome.
Maciej Gwiazda
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Czw Gru 24, 2009 00:39    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
smnowoczesna



Dołączył: 21 Kwi 2008
Posty: 2351

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Skąd: Polska Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Gru 24, 2009 14:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm dziwne

pierwsza interwencja ze token wadliwy jest

napisz czy dalej sie to dzieje
_________________
smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mgwiazda



Dołączył: 14 Lis 2009
Posty: 3

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Gru 24, 2009 14:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry,
Na wstępie Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku dla Napiprojekt.
Niestety dalej tak się dzieje w Google Chrome i Internet Eksplorer.
Maciej Gwiazda
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
smnowoczesna



Dołączył: 21 Kwi 2008
Posty: 2351

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Skąd: Polska Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Gru 24, 2009 14:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam
no nic napiszemy do admina w tej sprawie
wiem ze na IE troche krzaczy bo sam uzywam ale dziala
nie mam natomiast google chrom
moze tu lezy przyczyna
zobaczym co powie admin

rowniez wesolych świąt życzę i pozdrawiam
_________________
smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mgwiazda



Dołączył: 14 Lis 2009
Posty: 3

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Gru 24, 2009 14:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serdecznie dziękuję.
Maciej Gwiazda
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Gru 24, 2009 17:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Po jego przepisaniu podaje, że należy podać tylko cyfry.


prawdopodbnie przepisujesz caly teskt z tokena


jesli w tokenie pisze
Kod:
875-4=?
to trzeba podac wynik dzialania czyli w tym przypadku 871...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
vmb1



Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 3

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Sty 17, 2010 00:47    Temat postu: Błędnie przepisany kod z obrazka Odpowiedz z cytatem

Już dziesiątki razy wpisuję kod i za każdym razem ten sam komunikat.
Wpisuję same cyfry a i tak pojawia się ten sam komunikat.
Co jest grane ???
HELP
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lamer26



Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 318

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Sty 17, 2010 01:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale przepisujesz cyfry czy wpisujesz wynik działania matematycznego, zapisanego w tokenie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
vmb1



Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 3

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Sty 17, 2010 02:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przepisuję cyfry bez znaków. Same cyfry i zawsze wyskakuje ten sam komunikat. Masakra
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
vmb1



Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 3

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Sty 17, 2010 02:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OK - już zatrybiłem Smile
Wiem o co caman Smile
THX za pomoc Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group