Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 17:40 Temat postu: Re: buuu |
|
|
[quote="gośa"]tak samo jak u innych:
Brak po3ączenia, mo?liwe przyczyny:
- brak po3ączenia z internetem
- program blokowany przez firewalla
Do tego strona g3ówna napi nie dzia3a [/quote]
To samo u mnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 17:40 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 17:55 Temat postu: |
|
|
U mnie równie?. |
|
Powrót do góry |
|
 |
airamm Gość
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 19:54 Temat postu: Mam to samo! |
|
|
Pojawia sie komunikat ze albo mam problem z firewallem albo nie mam polączenia z internetem!Firewalla nie mam a pisze tą wiadomośa wiec cos jest nie halo!A jeszcze o 17 sciąga3am napisy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elohim

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 20:35 Temat postu: |
|
|
A ja mam tak?e ten sam problem i nie wiem o co chodzi... bo jeszcze wczoraj ściąga3em napisy do "Prison Break"... a dzisiaj przez ca3y dzien lipa...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Quadro. Gość
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 06:48 Temat postu: B3edy |
|
|
Ja te? mam ju? od jakiegoś czasu ten sam b3ąd, chocia? kilka razy uda3o mi sie ściągnąa napisy. Dziwi mnie to ?e zespó3 napiprojekt nie informuje nas o niczym, w koncu to dzieki nam program sie rozwija bo to my uploadujemy napisy do bazy napisów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Quadro. Gość
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 06:48 Temat postu: B3edy |
|
|
Ja te? mam ju? od jakiegoś czasu ten sam b3ąd, chocia? kilka razy uda3o mi sie ściągnąa napisy. Dziwi mnie to ?e zespó3 napiprojekt nie informuje nas o niczym, w koncu to dzieki nam program sie rozwija bo to my uploadujemy napisy do bazy napisów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 15:07 Temat postu: |
|
|
mam tak samo dzisiaj i czekam na odpowiedz co mam z tym robic. dostep do internetu jest a z tym firewallem to jest tak ze jeszcze wczesniej nie bylo problemow z pobieraniem napisow. |
|
Powrót do góry |
|
 |
heffitka
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 15:08 Temat postu: |
|
|
mam tak samo dzisiaj i czekam na odpowiedz co mam z tym robic. dostep do internetu jest a z tym firewallem to jest tak ze jeszcze wczesniej nie bylo problemow z pobieraniem napisow. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dan Gość
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 15:49 Temat postu: |
|
|
wszyscy maja ten sam problem... tylko co sie stalo i kiedy bedzie naprawione...? |
|
Powrót do góry |
|
 |
maniek330
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 20:11 Temat postu: |
|
|
witam ja te? mam problem tylko u mie nic sie nie dzieje po prostu tnie sie program i nic |
|
Powrót do góry |
|
 |
maniek330
|
|
|
witam ja te? mam problem tylko u mie nic sie nie dzieje po prostu tnie sie program i nic |
|
Powrót do góry |
|
 |
maniek330
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 13:24 Temat postu: |
|
|
Gdy chce wyszukaa napisów za pomoca tego programu pojawia mi sie okienko w którym pisze NIEZNANY BL!D jednak gdy wy3ącze program: "Kaspersky Internet Security 7.0 Version: 7.0.0.120" wtedy ju? wyszukuje normalnie napisy. Mo?e ktoś mia3 podobny problem i wie jak temu zaradzia?? Cos mi si wydaje ze program gryzie sie z KIS tylko gdzie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
007 Gość
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 13:24 Temat postu: |
|
|
Gdy chce wyszukaa napisów za pomoca tego programu pojawia mi sie okienko w którym pisze NIEZNANY BL!D jednak gdy wy3ącze program: "Kaspersky Internet Security 7.0 Version: 7.0.0.120" wtedy ju? wyszukuje normalnie napisy. Mo?e ktoś mia3 podobny problem i wie jak temu zaradzia?? Cos mi si wydaje ze program gryzie sie z KIS tylko gdzie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
007 Gość
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 13:24 Temat postu: KIS 7 |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|