Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
saddamhusajn
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 14:23 Temat postu: Włączony napiprojekt-nie można zmienić nazwy pliku |
|
|
Witam zauważyłem dość denerwujacy błąd w napiprojekt.
Sytuacja wygląda tak:
Szukam napisów do filmu-uruchamiam napiprojekt i poźniej chcę zmienić nazwe folderu/filmu/napisów ale nie da się bo wywala komunikat z windowsa że jakiś program w tej chwili używa tego folderu.A dodam że napiProjekt wyłączam przed próbą zmiany nazwy.
Wygląda tak jak by napiprojekt jednak gdzieś działał w windowsie bo nie można zmienic nazwy filmu czy folderu w ktorym jest film.
Sytuacja jedynie zmienia się kiedy uruchomię komputer ponownie i wtedy mam już możliwość zmiany nazwy filmu.Ale gdy znowu uruchomie napiprojekt (obojetnie czy znajdzie napisy czy nie) to po wyłączeniu programu napiprojekt (opcja zakończ w programie) nie da się zmienić nazwy danego filmu czy folderu w którym jest film bo znowu komunikat wywala.Jest to ewidentnie wina programu.I nawet w aktywnych programach (menedżer zadań windows) nie widze nic co by przypominało nazwą napiprojekt...to jak to w koncu jest ?
bo sytuacja mnie juz zaczyna wkurzać ....
Proszę o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 14:23 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 14:36 Temat postu: |
|
|
pierwszy raz slysze cos takiego zeby NP blokowal nadal folder nawet po wylaczeniu.
przypuszczam ze masz jakis blad w systemie - moze wirus lub spyware nawet
polecam ściagnać i zainstalowac program UNLOCKER
wtedy sie wyjasni co blokuje ten plik
program po zainstalowaniu odpala sie z traya - najezdzasz na dany plik i klikasz w ikonke unlocker`a
daj znac co i jak jak juz podzialasz _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
uriel75

Podziękował: 4 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 21:10 Temat postu: Re: Włączony napiprojekt-nie można zmienić nazwy pliku |
|
|
saddamhusajn napisał: | Witam zauważyłem dość denerwujacy błąd w napiprojekt.
Sytuacja wygląda tak:
Szukam napisów do filmu-uruchamiam napiprojekt i poźniej chcę zmienić nazwe folderu/filmu/napisów ale nie da się bo wywala komunikat z windowsa że jakiś program w tej chwili używa tego folderu.A dodam że napiProjekt wyłączam przed próbą zmiany nazwy.
Wygląda tak jak by napiprojekt jednak gdzieś działał w windowsie bo nie można zmienic nazwy filmu czy folderu w ktorym jest film.
Sytuacja jedynie zmienia się kiedy uruchomię komputer ponownie i wtedy mam już możliwość zmiany nazwy filmu.Ale gdy znowu uruchomie napiprojekt (obojetnie czy znajdzie napisy czy nie) to po wyłączeniu programu napiprojekt (opcja zakończ w programie) nie da się zmienić nazwy danego filmu czy folderu w którym jest film bo znowu komunikat wywala.Jest to ewidentnie wina programu.I nawet w aktywnych programach (menedżer zadań windows) nie widze nic co by przypominało nazwą napiprojekt...to jak to w koncu jest ?
bo sytuacja mnie juz zaczyna wkurzać ....
Proszę o pomoc |
Proszę o podanie pod jakim system operacyjnym pracujesz. Czy masz uprawnienia Administratora (wiem, głupie pytanie, ale czasami tak bywa....) |
|
Powrót do góry |
|
 |
saddamhusajn
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 21:48 Temat postu: |
|
|
system windows xp sp3 (konto głowne (admin) ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 13:24 Temat postu: |
|
|
probowales tego unlocker`a ?? _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|