Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tzawadz
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 21:54 Temat postu: Brak możliwości pobrania wielu napisów na raz |
|
|
Witam
Mam problem, otóż kiedyś można było pobrać napisy do wszystkich zaznaczonych filmów na raz, ale już od jakiegoś czasu napisy ściągają się tylko jak kliknę na pojedynczy film, przy próbie ściągnięcia kilku na raz kompletnie nic się nie dzieje. Już odinstalowałem i zainstalowałem napiproject ponownie ale niestety nie pomogło. Może ma ktoś jakieś pomysły? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 21:54 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
|
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 21:55 Temat postu: |
|
|
gdzie zaznaczasz te kilka filmów, w eksploratorze Windowsa czy może w programie Napiprojekt? |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Sob Paź 03, 2009 12:46 Temat postu: |
|
|
bo jak w eksploratorze Windows to nigdy nie pobierzesz do kilku na raz
jesli chcesz naraz pobrac napisy do kilku pozycji musisz wchodzic przez ikonke _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
tzawadz
|
Wysłany: Sob Paź 03, 2009 20:29 Temat postu: |
|
|
Faktycznie jak się w programie zaznacza to da radę pobrać większą ilość napisów na raz. Wielkie dzięki za pomoc. Co prawda wcześniej działało również jak zaznaczałem w Eksploratorze (a właściwie Total Commanderze, bo tego menadżera używam) i na laptopie ciągle jest to możliwe, ale to już nie ma większego znaczenia. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 06:45 Temat postu: |
|
|
powiem tak np. na xp dziala czasem przez eksploator ale to zalezy od wielu rzeczy np. od rozmiaru plikow video.
na viście NP sobie z tym nie bardzo radzi
a przez ikonke chodzi zawsze
ot taka bolączka... _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|