Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anissa
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 02:54 Temat postu: Jak zmienić adres e-mail i hasło w projekcie Napi? |
|
|
Jak zmienić adres e-mail i hasło w projekcie Napi? Ze zmianą tego w Forum Napi nie ma problemu, ale jak zmienić stary adres e-mail na nowy i hasło w Napiprojekt? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 02:54 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 01:09 Temat postu: |
|
|
Jest coś takiego jak "OPCJE" w programie...
Wystarczy tam zajrzeć. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kajusek71
|
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 22:47 Temat postu: |
|
|
smnowoczesna napisał: | Jest coś takiego jak "OPCJE" w programie...
Wystarczy tam zajrzeć. |
no i zajrzałem i nic się nie dowiedziałem
proszę o ściślejsze wskazówki, bo ja w opcjach nie widzę zmiany hasła tylko "sprawdź wpisane dane" oraz "załóż konto" |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 23:11 Temat postu: |
|
|
No to zajrzałeś niezbyt dokładnie.
No przeciez jest rubryka login i rubryka hasło.
Wystarczy wpisac nowe dane i zatwierdzic OK.
Takie trudne??
Kłania się pierwsza lekcja informatyki w szkole podstawowej. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kajusek71
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 23:05 Temat postu: |
|
|
smnowoczesna napisał: | No to zajrzałeś niezbyt dokładnie.
No przeciez jest rubryka login i rubryka hasło.
Wystarczy wpisac nowe dane i zatwierdzic OK.
Takie trudne??
Kłania się pierwsza lekcja informatyki w szkole podstawowej. |
darujmy sobie złośliwości, bo wpisałem hasło i nowy login ale dalej nie chodzi. Proszę o konstruktywną podpowiedź, a złośliwości proszę sobie darować
Zapomniałem dodać, że mam vistę i nie wyświetla mi się w menu wyszukiwanie napisów przez napiprojekt, muszę sam wybrać przez opcje "open with"
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiesia57 VIP

|
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 19:29 Temat postu: |
|
|
Witam
Spróbuję pomóc więc tak nie wyświetla się w menu wyszukiwanie napisów przez napiprojekt spróbuj poczytac może to cos pomoże
tutaj w pkt 10
http://www.napiprojekt.pl/index.php3?www=faq.php3
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale napisałeś swój post w temacie jak zmienic adres e-mail i hasło a nie w temacie problem z logowaniem. Zakładając konto w programie to automatycznie jest założone konto i na forum. Jeśli chcesz tylko zmienic adres e-mail i hasło to można to zrobic w swoim profilu ale nicku nie zmienisz.
Nie jestem pewna czy moje informacje Ci pomogą no ale może....
Pozdrawiam
Aaa zapomniałam i się tak nie złośc bo złośc piękoności szkodzi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 23:28 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Nie wiem czy dobrze rozumiem ale napisałeś swój post w temacie jak zmienic adres e-mail i hasło a nie w temacie problem z logowaniem. |
Słusznie Wiesia zwróciłaś uwagę. czego innego dotyczy problem tematu (o czym kajusek71 wcześniej nie wspomniał), a o co innego człowiek potem pyta.
Cytat: | darujmy sobie złośliwości, |
Trzymajcie mnie bo wybuchne. Chcieć pomóc a tu wyjeżdzają o jakichs złośliwościach.
Tak jak Ci Wiesia napisała. Loginu nie zmienisz. Możesz zmienić tylko hasło. Login czyli nick jest stały i jest taki jaki ustalisz sobie przy zakładaniu konta. Więc jak wpisujesz nowy login w program to nigdy ci go nie zmieni i zawsze pokaże ci błąd.
Chcesz nowy login to musisz sobie założyć nowe konto.
Pytasz o co innego
Cytat: | proszę o ściślejsze wskazówki, bo ja w opcjach nie widzę zmiany hasła tylko "sprawdź wpisane dane" oraz "załóż konto" |
a dopiero po kilku postach piszesz o jakiejś zmianie loginu o czym wcześniej zupełnie nie wspomniałeś.
I jeszcze wielce się unosisz pisząc
Cytat: | darujmy sobie złośliwości, bo wpisałem hasło i nowy login ale dalej nie chodzi. Proszę o konstruktywną podpowiedź, a złośliwości proszę sobie darować |
Ządasz konstruktywnych odpowiedzi a nie zadajesz pytań jak należy i to w dodatku w temacie którego to nie dotyczy, bo autor nie pytał o zmianę loginu.
Koniec i kropka. Zamykam temat. To co napisałem powinno ci wystarczyć.
PS. Co do Visty to odwiedź ten temat http://forum.napiprojekt.pl/viewtopic.php?t=3413
Temat zamknięty. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|