Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Against.the.Dark.2009.DvdScr napisy potrzebne
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Poszukuję napisów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gosiak74

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 18:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Byc może nieuwaznie zaznaczyłam tekst, ale nie chodziło mi o to, zeby zaznaczyc dokładnie Twój, gdyż już też kinomaniak podawał ten sam tekst, a post swój wkleiłam tutaj, gdyż tutaj były ukurat cytaty.... chodziło mi o to, ze napisy które udają się odszukac są niedobre. A wkleiłam tutaj bo przeglądałam na zmianę obydwa tematy, które są o tym samym.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 18:52    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
wiesia57
VIP

PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 19:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spoko ok Wink każdy może się pomylic mnie tez się zdarza tylko lepiej poczytac uważnie i nie tak od razu ostro "To Ty poczytaj......"
no zapomnijmy o tym Very Happy
Powrót do góry
gosiak74

PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 19:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie, ze spoksik Wink każdy może się pomylic Laughing również ja , a w temacie dyskusji i obsługiwania forum to jestem nowa, bo nie zapisywałam się nigdy na żadne. To do usłyszenia. Niedługo się odezwe, bo będę potrzebowała znów napisy Wink Pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
smnowoczesna

PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 19:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczynki się pokłóciły ale się i pogodziły. I to mnie cieszy. Bo kłótni zbędnych nam tu nie trzeba. Laughing
Zatem wtrącę swoje 3 grosze.
Gosia chciała Wiesiu Cię zacytować. Niestety poknociło sie jej ze znakami i wyszło jakby przekopiowała Twój post.
Ja już to poprawiłem więc wygląda to tak jak powinno.
Więcej Wiesiu wyrozumiałości na przyszłość Laughing Tak jak słusznie napisałaś nie ma ludzi nieomylnych. Laughing
A najlepiej jak sa jakieś nieścisłości to prosze do mnie pisać i wyjaśnimy to razem. Laughing
A co do Ciebie Gosiu to witamy na naszym forum i cieszymy sie że właśnie je wybrałaś.
Napewno wiele ciekawych rzeczy sie tutaj dowiesz. No i zawsze możesz liczyc na nasza pomoc.
Pozdrawiam.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
wiesia57
VIP

PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 20:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nowoczesny przepraszam Cię bardzo Sad ale nie rozumiem już nic teraz, jakiej wyrozumiałości Question mnie nie chodziło czy to cytat czy skopiowane to nie ważne przecież wyraznie napisałam że czytając ten post (zaznaczam post z moim cytatem) można było zrozumiec ze to do mnie skierowane więc starałam się udzielic tylko odpowiedzi a pózniej wyszło co wyszło nie ważne już w tej chwili zostało wyjaśnione do Sądu nie pójdziemy Very Happy Very Happy
Również witam Cię Gosiu Very Happy i nie jestes nowa na tym forum zauważ to ja jestem nowsza Very Happy Laughing pózniej od Ciebie wstąpiłam
Powrót do góry
smnowoczesna

PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 21:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie no chodziło mi o to że jak sa właśn ie jakieś nieporozumienia to jeden dla drugiego powinien byc bardziej wyrozumiały w sensie żeby sie zaraz nie unosić tylko starać sie pewne rzeczy pokojowo rozwiązać. I to się tyczy nas wszystkich. Słusznie zauwazyłaś że Gosia te odpowiedź dla mnie powinna zamieścić w tym drugim poście do którego podałaś link.
Dlatego własnie ja tak tepie te posty które sie dublują bo przez to sie robi własnie takie zamieszanie jakie było tu widoczne.
A ta data Wiesiu o niczym nie świadczy. Informuje ona o tym kiedy dany użytkownik zarejestrował sie w Napiprojekt. Tak więc Gosia mogła się zarejestrować na początku grudnia 2008r. ale z forum zaczęła korzystać np. dopiero od dwóch dni.

Powrót do góry
kinomaniac

Ostrzeżenia: 5/5

PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam Jak zwykle spóźniony ale lepiej póżno niż wcale... Smile

Widzę ze dyskuja tutaj rozpętała się na dobre hehe Very Happy Osobiście wiem tylko ze te napisy z fragmentu nie pasują na pewno do Against the Dark co do drugioego filmu to skoro Wiesia sprwdzila i nie pasują to tak musi być i basta Exclamation Very Happy nie ma sensu już tyle dyskutować nad tym.

Co do nieporozumień jakie tu zaszly, to sie gasiak nie przejmuj, każdemu się zdarza zrobić błąd czy źle kogoś zrozumieć (mnie już nie raz Very Happy Laughing ) bo też jestem tu od niedawna, no ale człowiek uczy się przeciesz na błędach, prawda? I tak jak Ty, ja również pierwszy raz występuję na forum.
Dobrze jebnak, że nieporozumienie zostalo szybko zarzegnane co cieszy... Smile

A tak przy okazji: i ja witam Cię Gosiu jako nową forumowiczkę Wink

Ps. może pytanie wyda się dziwnie zwlaszcaza że dopiero teraz to zauwarzylem: co oznacza ten "VIP" pod moim nickiem Question Rolling Eyes Shocked
Czy to jakieś wyróżnienia wprowadziliście już Question Rolling Eyes I czym sobie na to zaslużylem Question Rolling Eyes
Pozdrawiam
Powrót do góry
wiesia57
VIP

PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz myślę że w żadnym z tych postów do Gosi nie unosiłam się jeśli ktoś myśli inaczej to przepraszam Sad
Od razu wyjaśnię co do ostatniego mojego zdania bo widzę że znów będę zle zrozumiana
co do daty zarejestrowania jak wspomniałeś to oczywiście wiem o tym że ktoś się zarejestrował wcześniej a korzysta np od niedawna a pisząc
(nie jestes nowa to ja jestem nowsza) to w formie żartu to nie była złośliwośc to tak jakby w sensie
podbudowanie kogoś że "nie jesteś sam" sorry jeśli coś nie tak Sad
Powrót do góry
gosiak74

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 00:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hejka. Ja się przecież na Wiesię nie gniewam Smile i mam nadzieję,że ona na mnie też. A co do tej sprawy to naprawdę przepraszam za zamieszanie. Embarassed Masz rację Wiesiu,że jesteś "jest nowsza" a ja "starsza" bo jak wynika z nicka to masz 57 lat a ja 74 Laughing Laughing (oczywiście to żart jest) a na poważnie to dziękuje za miłe przyjęcie bo jestem na forum dopiero od paru dni. Smile Pozdrawiam zarówno starych członków forum jak i świeżaki Laughing oby nam szła współpraca jak najlepiej Very Happy pozdrawiam
Powrót do góry
wiesia57
VIP

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 01:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz uratowałaś mnie az mi lzej na sercu Very Happy Razz może to głupie ale lepiej będzie mi się spało to miłe że się odezwałas a gniewac się na Ciebie o co wszystko ok
Przepraszac też nie masz za co uważam, że kłótni żadnej nie było Wink
Miłej niedzieli pozdrawiam Laughing Razz Very Happy
Powrót do góry
gosiak74

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 01:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przepraszam, że tak późno piszę. Oglądałam film. A my się na pewno jeszcze nie raz spotkamy na pogawędce Laughing ja jeszcze trochę zanim się położę ale skoro się Ty się kładziesz to zyczę kolorowych i miłych snów Wink a i również miłej niedzieli Very Happy
Powrót do góry
smnowoczesna

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałbym nadmienić że chyba troszke zeszliśmy z tematu przez te spory Wink
Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie zamknąć temat Wink
Teraz to juz napewno nikt tu nie będzie chciał szukać napisów do against the dark.
Po drugie ciesze sie że już wszystko wyjaśnione i wszyscy pogodzeni.
Cytat:
co oznacza ten "VIP" pod moim nickiem
Czy to jakieś wyróżnienia wprowadziliście już I czym sobie na to zaslużylem

Drgnęły pewne zmiany dotyczące wprowadzenia wyróżnień. Jak narazie niewielkie więc nic o tym nie piszemy do momentu wprowadzenia tego tak jak należy.
Niestety jak narazie nie moge zdradzić czemu jesteś Vipem Wink
Tajemnica zawodowa Wink
Powiem tylko że tych Vipów będzie za niedługo więcej Exclamation
Niestety nie wszystko idzie wprowadzić od razu. Więc wszystkich ciekawskich prosimy jeszcze o cierpliwość.
Przypuszczam że na dniach zostanie co nieco wyjaśnione.

Powrót do góry
kinomaniac

Ostrzeżenia: 5/5

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 21:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

smnowoczesna napisał:
Niestety jak narazie nie moge zdradzić czemu jesteś Vipem
Tajemnica zawodowa

Yhmm... Question Rolling Eyes Rolling Eyes zabrzmialo bardzo tajemniczo... Laughing

smnowoczesna napisał:
Niestety nie wszystko idzie wprowadzić od razu. Więc wszystkich ciekawskich prosimy jeszcze o cierpliwość

A to ciekawe hehe Very Happy Laughing Jak dobrze zauwarzylem to tylko ja mam ten status (oprócz admina jeszcze) i ciekawe, że mnie dało wprowadzić a inni "muszą się uzbroić w cierpliwość" heh Very Happy Rolling Eyes no ale mniejsza o to.
Ojj musi coś w tym być... musi... Very Happy Napisaleś to naprawdę tajemniczo i niecierpliwością czekam na wyjaśnienia, a gdyby to była aż tak prywatna sprawa to proszę na PW Wink

Yhm.. kto będzie nastepny Question Question Rolling Eyes
Pewnie... Wiesia Exclamation Smile no ale to oczywiście tylko przypuszczenia Smile Wink

Więc uzbrojcie się ludziska w cierpliwość, a może to właśnie któreś z was będzie mialo ten zaszczyt Question Rolling Eyes

A tak na poważnie, to jestem tym wyróżnieniem trochę zaskoczony, choć nawet nie wiem co to jest... Confused
Powrót do góry
uriel75

Podziękował: 4
Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra, bo schodzimy z wątku i robi się tu Nam niezły śmietnik - dokończenie rozmów proponuję albo w :

http://forum.napiprojekt.pl/viewtopic.php?t=3866

Albo już tak w mniejszym składzie i bardziej prywatnie:

http://forum.napiprojekt.pl/viewtopic.php?t=3841
Powrót do góry
smnowoczesna

PostWysłany: Pon Lut 09, 2009 08:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właściwym tematem do kontynuowania tej rozmowy jest temat tutaj:
http://forum.napiprojekt.pl/viewtopic.php?t=3865&start=60
i tam będa zamieszczane wszelkie dodatkowe informacje.
Bo tak jak zauważył słusznie uriel zrobił sie w tym wątku mały śmietnik.

Powrót do góry
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Poszukuję napisów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

Skocz do: