Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marija83 VIP
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 16:00 Temat postu: tekst wykasowany przez moderatora jako niedozwolony |
|
|
Super tekst wykasowany przez moderatora jako niedozwolony działa jak na razie bez zarzutów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 16:00 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 16:04 Temat postu: |
|
|
A co zrobiłaś jeśli można wiedzieć
Będzie to informacja na przyszłość dla tych którzy mają lub będą mieli podobny problem  _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marija83 VIP
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 16:16 Temat postu: tekst wykasowany przez moderatora jako niedozwolony |
|
|
Po pierwsze to odinstalowałam program Napiprojekt wersja 1.0.6.2, a potem znalazłam program tekst wykasowany przez moderatora jako niedozwolony i go zainstalowałam. Programów można wyszukiwać bezpośrednio przez program tekst wykasowany przez moderatora jako niedozwolony, albo tak jak w wersji 1.0.6.2 poprzez opcję "znajdź i dopasuj napisy". (Ta opcja została aktywna nawet po odinstalowaniu wersji 1.0.6.2). Jedynie za każdym razem muszę wybierać program, którego będę używać do ściągnięcia napisów -tekst wykasowany przez moderatora jako niedozwolony
Mam nadzieję, że to pomoże tym, którzy mają ten sam problem z rozpakowywaniem napisów i ich zahasłowaniem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 16:39 Temat postu: |
|
|
Aha. Rozumiem. No każdy sposób dobry.
Pozdrówka. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 14:23 Temat postu: |
|
|
A mi się wydaje że to chyba jest problem z kasperskim ,trzeba dodać napiprojekt do list zaufanych programów ,on zawsze blokuje jeśli nie jest zaufany program. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|