Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
smnowoczesna

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 15:04 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Więc nie dziwię się, że Ciebie jako już w pełni zaawansowanego użytkownika komputera bawią takie pytania i jeszcze piszesz o tym publicznie.
To chyba nie najlepiej o Tobie świadczy zwłaszcza, jako o członku tego serwisu... |
Nie denerwuj się kinomaniac. Uriel nie miał złych intencji. Po prostu to stwierdzenie można było debrać dwuznacznie i On widocznie spojrzał na to z tej gorszej strony, natomiast napewno nie chciał Cie wyśmiać czy coś w tym stylu.
Chłop zawsze służy pomocą, ale jeśli w jakiś sposób Cię uraził to sorki z mojej strony. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 15:04 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kinomaniac
Ostrzeżenia: 5/5
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 17:03 Temat postu: |
|
|
smnowoczesna napisał: | Nie denerwuj się kinomaniac. Uriel nie miał złych intencji. Po prostu to stwierdzenie można było debrać dwuznacznie i On widocznie spojrzał na to z tej gorszej strony, natomiast napewno nie chciał Cie wyśmiać czy coś w tym stylu.
Chłop zawsze służy pomocą, ale jeśli w jakiś sposób Cię uraził to sorki z mojej strony. |
Ok, nie ma o czym gadac. Ja już o tym zapomniałem, a na drugi raz postaram się nie zwracac uwagi na wszelkiego rodzaju docinki.
A swoją drogą szkoda, że to On się tak nie wypowiedzial. |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 17:41 Temat postu: |
|
|
Cytat: | A swoją drogą szkoda, że to On się tak nie wypowiedzial. |
Niestety nie może. jest w pracy. Ale pewnie jak wróci doda swoje 2 grosze.
Cytat: | na drugi raz postaram się nie zwracac uwagi na wszelkiego rodzaju docinki. |
Z naszej strony raczej nie masz co "liczyć" na docinki. Jesteśmy po to żeby pomagać a nie krytykować. Po prostu ktoś czasem odbiera pewne rzeczy inaczej niż ta osoba o tym myślała. No i później tworzą się niepotrzebne zgrzyty, choć ten ktoś wcale nie miał złych intencji. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
uriel75

Podziękował: 4 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 22:11 Temat postu: |
|
|
Ostatni raz wyjaśnię- to nie była żadna ironia! I jak tylko mogę to pomagam - choćby było to najbardziej proste pytanie. Czy literkami zawsze odda się intencje? Nie... Koniec wątku - jeszcze raz o tym przeczytam i kasuję post. |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 08:47 Temat postu: |
|
|
uriel75 napisał: | Ostatni raz wyjaśnię- to nie była żadna ironia! I jak tylko mogę to pomagam - choćby było to najbardziej proste pytanie. Czy literkami zawsze odda się intencje? Nie... Koniec wątku - jeszcze raz o tym przeczytam i kasuję post. |
Uriel chłopie nie denerwuj się. Złość urodzie szkodzi.
Wyrzucacie z siebie oboje niepotrzebne emocje jak dwa koguty na łące.
Chyba ja tu Was zaraz będę musiał pogodzic. Kubel zimnej wody każdemu na głowę. Powinno pomóc hehe
Przestać mi sie tu unosić. OBOJE. Koniec kropka.
Najlepiej będzie jak zamkne temat, bo chyba troszkę zeszliśmy wszyscy na inny tor.
temat zamknięty _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|