Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agnb1977
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 11:07 Temat postu: numeracja odcinków - seriale |
|
|
Witam,
Pobrałam dzisiaj napisy do serialu Missing 1x08. Napisy ok, tylko nie są dobrze zsynchronizowane z moją wersją odcinka. Chciałam zerknąć, czy są może inne. Niestety napisy do serialu Missing nie są ponumerowane, przynajmniej te ostatnie. Wiem, że program pobiera automatycznie napisy do mojej wersji odcinka, ale jak mam sprawdzić czy są inne napisy do odcinka 8 skoro nie ma takiej informacji w katalogu napisów? Pobierać wszystkie po kolei? Czy jest możliwość, żeby przy wstawianiu napisów do seriali była wymuszona opcja np w postaci listy rozwijanej dodawania sezonu i numeru odcinka?
pozdrawiam
Aga |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 11:07 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 11:17 Temat postu: |
|
|
znany problem ale nazwy i numeracje są dodawane niejako z automatu, jeśli ktoś przypisze jako pierwszy dany odcinek do ID filmu to przybiera on nazwę taką jaka była u tego użytkownika. Jeśli akurat w tym wypadku użytkownik nie miał podanych w tytule sezonu i epizodu to ciężko będzie w ten sposób znaleźć. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|