Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cedrikos
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 03:03 Temat postu: Napisy nie odnalezione? |
|
|
I nic w tym dziwnego. Czasem ich po prostu nie ma w bazie... ale od jakiegoś czasu nader często zdarza mi się, że napisów nie ma. I to do filmów, do których jestem przekonany, że powinny być, jak ostatnie Mission Imposible czy "Jazda na kuli" wg. opowiadania Stephena Kinga.
No i...? Jakiś błąd, czy coś się dzieje niedobrego z NP? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 03:03 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 07:48 Temat postu: |
|
|
A mi się wydaje że wszystko w porządku.
Do ostatniej misji nie ma jeszcze zrobionych napisów, cokolwiek ci się mogłoby wydawać a do tego drugiego filmu napisy są ale widocznie nie do Twojej wersji :
http://www.napiprojekt.pl/index.php?dz=26&film=8209ef52e1adb07250705733986003a11589fb56
Wystarczy trochę chęci w znalezieniu bo mi to zajęło 15 sekund _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
cedrikos
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 08:12 Temat postu: |
|
|
Ok, dzięki za pomoc. Po prostu się zaniepokoiłem, to wszystko ;]
No i dzięki, że jesteście  |
|
Powrót do góry |
|
 |
cedrikos
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 08:14 Temat postu: |
|
|
Aha, jeszcze jedno - jak w takim razie znalazłeś (w jaki konkretnie sposób) w NP napisy do "Jazdy", jeśli automatycznie nie działa? |
|
Powrót do góry |
|
 |
yagis Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 3 Łącznie otrzymał 42 podziękowań w 42 postach
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 09:36 Temat postu: |
|
|
Uruchamiasz Napiprojekt. Prawym przyciskiem wybierasz opcję katalog filmów i wyszukujesz film. Potem klikasz ikonką napiprojekt znajdującą się obok pozostałych (filmwebu, imdb itp). Na wyświetlonej stronie internetowej obok plakatu filmu masz ikonę napisy do filmu. Klikasz i wyświetla ci się ich lista. |
|
Powrót do góry |
|
 |
djdarecki
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 17:25 Temat postu: |
|
|
yagis napisał: | Uruchamiasz Napiprojekt. Prawym przyciskiem wybierasz opcję katalog filmów i wyszukujesz film. Potem klikasz ikonką napiprojekt znajdującą się obok pozostałych (filmwebu, imdb itp). Na wyświetlonej stronie internetowej obok plakatu filmu masz ikonę napisy do filmu. Klikasz i wyświetla ci się ich lista. |
No dobra tak to działa , ale chcąc wyszukać samym programem Napirojekt przeważnie nie umie wyszukać
Nawet teraz gdy zainstalowałem nową wersje nie umie znaleźć napisów
Po co ten program?
zróbcie żeby mniej dokładnie wyszukiwało po nazwie, teraz wychodzą filmy z 30 różnych źródeł i każdy coś dodaje od siebie w nazwie .
nawet wciskając wyszukiwanie alternatywne łączy mnie na główną stronę , i tam wpisując sam tytuł filmu ( bez dodatków ) też nie znajduje w bazie napisów |
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 20:09 Temat postu: |
|
|
Napisy nie są znajdywane przez tytuł filmu tylko ID, a reszty twojej wypowiedzi nie zrozumiałem. Opisz dokładnie o co ci chodzi _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|