Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karolkotowicz1
Podziękował: 2 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 13:33 Temat postu: Dodawania napisów w języku ang. a zła numeracja odcinków. |
|
|
Chciałbym dodać napisy po ang do jednego swojego ulubionego serialu.
Jednak są 2 kwestie.
1) Po ściągnięciu ich (napisów) z zagramanicznych sajtów są one w rozszerzeniu *.srt a chyba tylko txt można dodać. Czy wystarczy, że przekopiuje zawartość pliku srt do nowego txt? Czy muszę użyć jakiegoś konwertera?
2) Serial o którym mówię wprowadził mnie w małe zamieszanie gdyż pobrałem 5 sezonów, ale numeracja odcinków nie zgadzała się z tymi na filmweb, więc zacząłem edytować nazwy plików co by do listy odcinków z FW się dopasować, ale potem na IMDB znalazłem inną (chyba właściwą) listę, i powstaje pytanie, czy to ma jakiekolwiek znaczenie czy dodam napisy po ang do pliku serialu źle nazwanego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 13:33 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 14:29 Temat postu: |
|
|
1.Jeśli masz nową wersje NP możesz dodawać pliki SRT
2.Ważne jest żeby nawy plików SRT(TXT) miały tą sama nazwę co plik avi do nich przypisany wtedy nie ma znaczenia twoja numeracja bo plik będzie przypisany do konkretnego pliku avi i nie będzie pobierany do tego o innym ID _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolkotowicz1
Podziękował: 2 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 14:58 Temat postu: |
|
|
Ok. Dzięki za info, ogromnie mi pomogłeś.
Wierzę, że mam nową wersję bo w starej nie było opcje od napisów ANG, a ta poza tą ma wiele innych  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|