Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marek_666
Podziękował: 1 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 21:34 Temat postu: Problem ze ściągniem napisów |
|
|
Witam !!!
Zaznaczam że jeszcze wczoraj wszystko działało
Otóż problem jest taki że jeżeli chcę pobrac napisy do jakiegokolwiek filmu, wyskakuje mi komunikat że "nie ma napisów w bazie NapiProjekt" i otwiera mi się okno przeglądarki... i tak w przypadku każdego filmu do którego próbuje ściągnąć napisy - wczoraj jeszcze wszystko działało... więc nie wiem co zrobić...
Wywaliłem anyvira, ażeby firewall nie blokował programu, Windowowski też jest wyłączony...
Bardzo prosze o pomoc bo tak jak pisałęm jeszcze wczoraj sciągałem napisy do tego samego filmu i były, a dzisiaj już do żadnego pobrać nie mogę...
Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 21:34 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 22:00 Temat postu: |
|
|
Wina leży po stronie serwera, powoli powinno już wszystko wracać do normy, jeśli wyskoczy Ci komunikat "nie znaleziono napisów" spróbuj jeszcze raz pobrać (serwer powinnien odswieżyć informacje i za druga próbą powinien poprawnie przesłać napisy). Jeśli dalej będzie komunikat "nie znaleziono napisów" to oznacza to iż faktycznie ich nie ma w bazie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marek_666
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 22:05 Temat postu: |
|
|
Te napisy są na pewno w bazie bo jeszcze wczoraj ściągnęłam je bez problemu - konkretniej chodzi o Saw II KLAXXON - 877MB. A co ciekawe kiedy wybieram opcję "szukanie zaawansowane" i wyskakują mi wszystkie wersje to te napisy także są, tylko że w żaden sposób nie mogę ich ściągnąć (wszystkie inne zapisuje - tylko te nie)... |
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 22:06 Temat postu: |
|
|
podaj id pliku filmowego,
EDIT: próbujesz je ściągnąć przez katalog na stronie? Czy poprzez wskazanie pliku w widnows?
Ostatnio zmieniony przez admin dnia Wto Gru 13, 2011 22:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
marek_666
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 22:11 Temat postu: |
|
|
Widać jednak problem był po stronie serwera, bo w końcu się udało
Dziękuję bardzo za pomoc bo myślałem że problem wynikał z mojej strony (konfiguracji,itp...) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|