Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

(2011) Another Earth/Druga Ziemia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Dział tłumaczeń - filmy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tsunade24

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lis 04, 2011 19:46    Temat postu: (2011) Another Earth/Druga Ziemia Odpowiedz z cytatem

Sprawdziłam już dział tłumaczeń i nie znalazłam takiego tematu.Bardzo proszę chętnych o przetłumaczenie dla mnie napisów. Do filmu (2011) Another Earth. Najlepiej do wersji :

Another.Earth.2011.480p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON

FILM ŚCIĄGNIĘTY Z :
Post edytowany przez moderatora - nie reklamujemy innych stron na forum NP
bez zgody administracji serwisu.

DANE (wszystkie, ponieważ nie wiem, które potrzebne)
-Obraz
szerokość 720 pikseli
wysokość 384 pikseli
-Audio
Czas trwania 1:34:25
Szybkość transmisji bitów 448 kb/s
Format dźwięku AC-3 ACM Codec
-Wideo
szybkość klatek 23 klatek na sekundę
szybkość danych 2196 kb/s
Rozmiar próbki wideo 24 bitów
Kompresja wideo XVID
TYP PLIKU: AVI

EDIT:
Znalazłam napisy angielskie do filmu na tej stronie: http://pl.podnapisi.net/another-earth-2011-subtitles-p1348294
Są poprawne. Miałam mały problem z ich odtworzeniem, ale udało się przez przeglądarkę internetową. Proszę o przetłumaczenie !

OPIS FILMU
Przebój tegorocznego festiwalu kina niezależnego Sundance. W czasie, gdy organizowana jest pierwsza wyprawa na odkrytą kilka lat wcześniej planetę bliźniaczo podobną do Ziemi, młoda kobieta nawiązuje romans ze znanym kompozytorem, który żyje w odosobnieniu po tragicznej śmierci żony. Ukrywa jednak przed nim rolę, którą w tej śmierci odegrała...

Film zapowiada się ciekawie, w świecie wyszedł 24 stycznia 2011 r. niestety u nas premiera odbędzie się 18 listopada 2011. Jest trochę za wcześnie na ukazanie się napisów, szukałam na internecie. Wiadomo, że na napi są najlepsze napisy, więc nie ma sensu ściągać z innych stron ( tylko kiedy na napi nie ma). Jeśli poczekałabym jeszcze 2-3 tygodnie pewnie byłyby gdzieś w internecie, ale to jest strasznie długo i wolałabym nacieszyć się filmem wcześniej. Dziękuje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Pią Lis 04, 2011 19:46    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
tsunade24

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Lis 10, 2011 17:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napisy są już w bazie Napi Projektu. Więc chyba można zamknąć ten temat czy coś . Dziękuje za tłumaczenie. Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

PostWysłany: Pią Lis 11, 2011 07:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jako że nie chcę dublować wątków jeśli ktoś by prosił o napisy do innej wersji to temat narazie zostawiam otwarty.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Dział tłumaczeń - filmy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: