Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nephandi
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 14:11 Temat postu: Vomit |
|
|
Witam.
Tak się wku...łem że aż się zalogowałem na tym forum.
Jeżeli ktoś posiada kontakt do Przem0 był tłumaczem filmu The Mechanic z 2011 roku, będę wdzięczny za PM_a. Chciałem serdecznie podziękować mu za doskonałe tłumaczenie [bla bla bla bla].
Nie wiedzieć dlaczego już drugi raz spotkałem się z tłumaczeniem gdzie traktują mnie jak głuchoniemego a nie jako leniwego debila któremu nie chce się uczyć jeżyków obcych. Ciesze się że nikt nie wyprzedza fabuły w swych komentarzach (i tak zbędnych) Po kiego grzyba pojawiają się wstawki od tłumacza na temat biustu/pupy/udka/brzoskwinki jakiejś bohaterki (pozwólcie mi samemu stwierdzić że jest gruba). Kutwa mógł bym pisać cały dzionek ale jak wyżej napisałem jestem leniwy.
Dziękuję wszystkim tłumaczom którzy starają się zachować sens tłumaczenia (wieże że często musi być to trudne), którzy nie wyrażają swojej opinii w trakcie dialogów (na końcu filmu miło się czyta coś od autora tłumaczenia) którzy tłumaczą od początku filmu do końca (nienawidzę jakichś dziwnych krzaczków w ichjejszych językach pojawiających się w tekście) Dziękuje bogu (wsio rybka) za NapiProjekt (jakże często uratował moje nudne wieczory)
Pozdrawiam. Wracam do filmu (jeżeli go motyla noga zdołam obejrzeć bez żadnych ekscesów żołądkowych) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 14:11 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
chopacek
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Lip 06, 2011 14:32 Temat postu: Witam |
|
|
Witam tu kolejny kinoman , ktory zarejestrowal sie specjalnie dzieki staraniom uzytkownika przem0 ktorego osobiscie bym wykastrowal. Chlopie , ogladajac film mechanic ktory przetlumaczyles, doszedlem do wniosku ze lepiej byloby zebys sie poprostu powiesil i nie WK*****AL ludzi, lub poprostu siedz i kontynuj jazde na recznym bo nie sadze zeby jakas inna czynnosc w zyciu lepiej Ci wychodzila. co za lamus haha MOTYLA NOGA BLA BLA BLA WTF............... skad Tys sie urwal.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|