Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pecha1982

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 00:22 Temat postu: Jak pobrac swoje napisy jeżlei nie posiadam filmu na dysku? |
|
|
Witam.
Chciałem pobrać napisy które dodałem do serwisu, ale nie mam już tych filmów na dysku. Czy jest taka możliwość?
Wchodzę na www.napiprojekt.pl, loguję się, pokazuje się tabelka z moimi napisami i poprawkami,
klikam ppm na pierwszy lepszy z brzegu i wybieram "Zapisz element docelowy jako..." (podobnie jest jak klikam lpm),
pokazuje się okienko "Uruchom aplikację" i do wybory mam tylko "www.napiprojekt.pl".
Po zaznaczeniu tej opcji i kliknięciu "OK" wyskakuje mi żebym wybrał film do którego chcę pobrać filmy.
Problem polega na tym, że nie mam tych filmów już. Czy jest jakaś inna możliwość żeby pobrać te napisy?
Dzięki za pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 00:22 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 05:21 Temat postu: |
|
|
wybierz byle jaki plik video ,to pytanie wyskakuje gdyż najczęściej pobiera się napisy do fimow które sie ma ale to nie jest żelazna zasada .Ja często tak robię gdy pobieram napisy do synchronizacjidla ktroegoś użytkownika forum. _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|