Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Beta NapiProjekt 2.0.0 (build 2151 - 14-12-2011)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Nowe wersje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
milosnik22



Dołączył: 04 Kwi 2011
Posty: 11

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 14:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a u mnie często występuje ten błąd. zainstalowałem dopiero aplikację.

windows 7x64 mam antywirusa i internet security
Eset Smart Security 4




i jeszcze "Argument out of range"
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 14:45    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kiedy pojawia się ten błąd?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
milosnik22



Dołączył: 04 Kwi 2011
Posty: 11

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 15:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nacisnąłem Katalog filmów Napiprojekt.

W ogóle nie da się programu zamknąć, muszę go zamykać menadżerem zadań

Zalogować na konto się nie mogę, bo wyskakuje błąd jak wyżej
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 15:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skórka domyślna ustawiona?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
milosnik22



Dołączył: 04 Kwi 2011
Posty: 11

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zrobiłem default i to samo. poprzednio była graphite
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Czw Kwi 07, 2011 16:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skórkę zostaw Graphite - czy masz zainstalowane jakieś niestandardowe rzeczy (np. style) w windows?

PS
napisałeś w pierwszym poście, że błąd "występuje często" czy to znaczy, że raz katalog filmów działa, a raz nie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Kwi 08, 2011 17:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

positheq napisał:
Czesc,
sorry ze tak pozno odpisuje:

napisy znajduja się pod linkiem:

http://www.filehosting.org/file/details/212221/napisy.zip



Niestety link już nie działa, dasz radę ponownie uploadować?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
milosnik22



Dołączył: 04 Kwi 2011
Posty: 11

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Kwi 10, 2011 21:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
napisałeś w pierwszym poście, że błąd "występuje często" czy to znaczy, że raz katalog filmów działa, a raz nie?





wcale nie działa.

troszkę testowałem.

nie działa też dodawanie napisów program się uruchamia, ale napisów nie dodaje.

Przynajmniej nie ma ich na stronie w napisach dodanych przeze mnie.

no i oczywiście wyłączam menadżerem zadań

Jest możliwość dodania opcji "Dodaj napisy" dla innych formatów jak txt, np. srt ? w tym formacie mam najczęściej napisy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzisiaj pojawiła się aktualizacja wersji Beta - sprawdź czy jest poprawa.

PS
Upload SRT też już jest...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
milosnik22



Dołączył: 04 Kwi 2011
Posty: 11

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

srt można dodawać, ale dopiero jak w katalogu jest plik txt z napisami.

po najechaniu na srt nie ma opcji "dodaj napisy " w menu kontekstowym.

po dodaniu napisów na stronie nie wyświetla nazwa wersji filmu do której dodaliśmy napisy tylko
"Brak informacji o nazwie pliku"

Programu nie da się zamknąć. Po najechaniu na "Zakończ" nic się nie dzieje.

Po tym wybranie " Katalog filmów" skutkuje komunikatem jak wyżej tylko z kodem 005E84EF.
Już bez komunikatu "Argument out of range"


Opcja "Katalog filmów"

Wyszukiwanie działa
nie bardzo wiem co ma się dziać jak nacisnę na film

Program się pyta czy potwierdzam wybór filmu, daję tak i nic się nie dzieje.

Dopiero jak wybiorę na dole ikonkę odpowiedniego serwisu otwiera się okno przeglądarki z filmem.

Byłaby możliwość dodania wyszukiwania napisów
po tytule?

Najpierw program by szukał dopasowanych napisów. Jakby nic nie znalazł szukałby o tym samym tytule i podawał nazwę wersji, dane techniczne(fps, itp), długość filmu. Można by ogólnie dodać taką opcję,
na pierwszym miejscu byłby napisy dopasowane do naszego filmu itd.

Teraz wiele napisów pasuje do różnych wersji xvid, x264, bluray.


Widzę, że program zastępuje stare napisy bez pytania.
Myślę, że opcja ze zmianą nazwy starego pliku z napisami była dobra i można by ją tutaj zostawić

tzn. np

Harry.txt >>> Harry_stary.txt

Czasami napisy dodane w serwisie nie do końca są takie jak powinny być.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
klausm
VIP



Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 2

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Kwi 17, 2011 20:00    Temat postu: Dwa monitory - opcej pokazują się na drugim monitorze Odpowiedz z cytatem

Fajne, ale ciągle jak i w poprzednich wersjach (1.0.6.9) przy pracy z dwoma monitorami jak klikniesz "Opcje" to okno z opcjami pokazuje się na drugim monitorze, a nie na głównym.
Ja mam TV/monitor i raczej oglądam na drugi monitorze TV, a sporadycznie coś z komputera i niestety w tym przypadku muszę przełączać na drugi monitor. Może uda się to poprawić Smile

Pozd. K
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
milosnik22



Dołączył: 04 Kwi 2011
Posty: 11

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Kwi 17, 2011 21:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja myślałem, że to u mnie tylko ten problem występuje.

Także w starszej wersji
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tj



Dołączył: 10 Lip 2009
Posty: 13

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Kwi 19, 2011 19:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

milosnik22, napisy sa sciagane do danej wersji nie po nazwie tylko po hashu md5 z pliku filmowego/serialowego oczywiscie nazwa jest brana pod uwage zeby w bazie danych czytaj napisow nie bylo burdelu <img src=" border="0" />
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
milosnik22



Dołączył: 04 Kwi 2011
Posty: 11

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Kwi 19, 2011 20:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tyle to wiem. Po prostu fajnie by było gdyby była taka opcja. Coś takiego w Xbmc jest, a on korzysta też z napisów napiprojekt. Masz ripa xvid i x264, i bardzo często się zdarza, że te same napisy pasują do obu wersji, ale dostępne są tylko do jednej. To była tylko propozycja.
Twórcy zrobią jak będą chcieli, a ja się dostosuje.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
positheq



Dołączył: 28 Lut 2011
Posty: 6

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 19:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

admin napisał:
positheq napisał:
Czesc,
sorry ze tak pozno odpisuje:

napisy znajduja się pod linkiem:

http://www.filehosting.org/file/details/212221/napisy.zip



Niestety link już nie działa, dasz radę ponownie uploadować?


Czesc,
dawno nie zagladalem na to forum, wiec przepraszam za tak pozną odpowiedź.. W tym momencie nie jestem w stanie zauploadować (czystka kompa byla) . Po Wielkiejnocy postaram się jescze raz poprzerabiac te napisy. i zaladowa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Nowe wersje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 2 z 9

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group