|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
spoyler
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 01:29 Temat postu: "By Nur & Get" do Paranormal Activity |
|
|
Pofatygowałem się na ta stronkę aby załozy ten post, gdyż koledzy wymienieni w temacie (z całym szacunkiem, wydaje mi się, że jeden z kolegów) jest PIE#$%&*NYM analfabetą i nie powienien się tykać napisów, bo nie wszytko rozumiem oglądając film w oryginale (jęz. angielski) ale chyba wolałbym to niż TURBO TRAGICZNE kaleczenie języka przez wyżej wymnienionego twórcę napisów!!! Włos się jeży, na wymioty zbiera jak czytam coś, co imituje język polski... PROSZĘ nie "tłumaczcie" więcej, idżcie zaocznie do podstawówki (celowe, prześmiewcze szyderstwo), poznajcie język ojczysty, dopiero ujmujcie w znakach nasz język, bo to co robicie jest KU**A nie do zdzierżenia!! IN OTHER WORDS, GO FUCK YUOURSELFS! U R SO ANNOING, TRANSLATE TO ENGLISH, IRRITATE OTHER NATIONS!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 01:29 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
spoyler
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 01:39 Temat postu: ciąg dalszy (bo krew się gotuje) |
|
|
Na prawdę?
"Chcę: przez samo "H", to jest żart, prawda? Jest jakieś słowo w którym nie ma PRZEKUR#$%&*GO błędu? ZAŁOSNE!! WYPIER*&^%$M te napisy, juz wolę częsci nie zrozumieć, bo nigdy, przysięgam nigdy nie widziałem nic gorszego... Wymiotuję... Zajmijcię się grabarstwem, zaawansowaną obsługą łopaty ale proszę, PROSZĘ N I G D Y nie piszcie usiłując naśladować język polski... No strzeliłbym w ryj, gdybym wiedział w czyj! |
|
Powrót do góry |
|
 |
bilo Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
|
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 01:54 Temat postu: |
|
|
Podaj ID tych napisów.
Zaraz je usuniemy z bazy. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
 |
|
|