Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Zhara (2006) rus

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Dział tłumaczeń - filmy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pajacyk95

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Sty 16, 2011 21:04    Temat postu: Zhara (2006) rus Odpowiedz z cytatem

link do filmwebu: http://www.filmweb.pl/film/Upa%C5%82-2006-392835

Nie mogłem znaleźć napisów nigdzie, nawet w wersji angielskiej. Właściwie nie ma ich w żadnym języku, poza fińskim (choć nie jestem pewny czy to na pewno był fiński, ale wyglądał dość egzotycznie).
Wiem, że nie tylko ja mam problemy z ich znalezieniem (wypowiedzi na filmwebie).
Film ciężko ściągnąć, najlepiej z rosyjskich stron z torrentami, chyba w inny sposób nie jest dostępny. Napisy nie muszą być dopasowane do tej wersji filmu, wystarczy żeby ktoś wskazał gdzie mogę jakiekolwiek znaleźćSmile Film jest chwalony, dlatego jeśli ukarzą się napisy, może zyska popularność w PL.

Dane posiadanej wersji:

Nazwa pliku: Zhara_[tfile.ru].avi
Rozmiar pliku: 700 MB (bajtów: 734 068 736)
Czas trwania: 1:34:52
Szerokość klatki: 640
Wysokość klatki: 272
Szybkość danych: 903kb/s
Całkowita szybkość transmisji bitów: 1031kb/s
Szybkość klatek: 25 klatek na sekundę

Audio
Szybkość transmisji bitów: 128kb/s
Kanały: 2 (stereo)
Częstotliwość próbkowania audio: 48 kHz

Tytul postu edytowany przez moderatora
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Nie Sty 16, 2011 21:04    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Dział tłumaczeń - filmy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: