Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Brak polskich znaków w pobranych napisach?
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
oldsnejk



Dołączył: 23 Maj 2010
Posty: 5

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 10:34    Temat postu: Brak polskich znaków w pobranych napisach? Odpowiedz z cytatem

Witam.
Ściągam sobie właśnie napisy i patrzę a tu takie coś:

dotyczy to filmu Mamma Mia w wersji "Mamma.Mia![2008]DvDrip-aXXo"
Jakieś rozwiązanie ktoś zna na tego babola?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 10:34    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3287

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 10:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podaj ID filmu ,sprawdzić to możesz w "pokaż parametry filmu"
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
oldsnejk



Dołączył: 23 Maj 2010
Posty: 5

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 11:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nazwa pliku: Mamma.Mia![2008]DvDrip-aXXo.avi
ID filmu: ac7b2c1341412ccc5a93e918a4d43c75

Rozmiar pliku: 701.6 MiB (735723520 bajtów)
Czas trwania: 01:44:04.080 (6244080 ms)
Ogólne bitrate pliku: 943 Kbps
Format: AVI
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3287

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie jest ok ,poszperaj coś w ustawieniach programu bo ewidentnie nie masz ustawionych polskich znaków.
A narazie trzymaj :
http://cris.napiprojekt.pl/Mamma_mia.rar
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
oldsnejk



Dołączył: 23 Maj 2010
Posty: 5

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 11:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

SKoro tak mówisz. Mi po otwarciu twojego pliku dalej pokazuje źle. Może to wina angielskiego języka w wszystkich moich programach i w windzie. Ka to i tak mam zamiar wypalić na płytkę i odtwarzać na dvd więc powinno być ok. Dzieki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3287

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 11:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a jaki jest problem zmienić język w windowsie na polski programisty,to powinno pomóc
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
oldsnejk



Dołączył: 23 Maj 2010
Posty: 5

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie o to biega, układ klawiatury mam ustawiony odpowiedni tylko interfejs mam po ingliszu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
salata
VIP



Dołączył: 06 Lis 2006
Posty: 29

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oldsnejk napisał:
Nie o to biega, układ klawiatury mam ustawiony odpowiedni tylko interfejs mam po ingliszu.

Ustaw jezyk na polski w Regional and Language Options i trzeciej zakladce Advanced.

Pozdrawiam
Marcin
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
brateq



Dołączył: 06 Sty 2009
Posty: 802

Podziękował: 2
Łącznie otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Albo będziesz musiał go doinstalować.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
oldsnejk



Dołączył: 23 Maj 2010
Posty: 5

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 12:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale ja chcę mieć po ang Smile Dobra, chłopaki, film na odtwarzaczu działa okej więc problemu nie było. Pozdrawiam n' keep up the good work.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 12:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

FAQ: http://napiprojekt.pl/?dz=5&pytanie=19
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
salata
VIP



Dołączył: 06 Lis 2006
Posty: 29

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 13:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oldsnejk napisał:
Ale ja chcę mieć po ang Smile Dobra, chłopaki, film na odtwarzaczu działa okej więc problemu nie było. Pozdrawiam n' keep up the good work.

Ale nadal bedziesz mial system po angielsku, tylko programy, ktore bedziesz instalowal jako nowe moga byc domyslnie instalowane po polsku jak beda mialy taka mozliwosc. Sam mam WIN XP angielski, wiec wiem co pisze.

Pozdr
Marcin
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3287

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Maj 23, 2010 13:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W kontekście tego co piszesz oldsnejk to po co w ogóle zakładałeś ten wątek ?Jesli tak masz to ustawione to musiał być nie pierwszy raz kiedy miałeś taki problem wiec jest ci on znany i jeśli byś chciał coś z tym zrobić to już dawno byś zrobił.
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
murgrabiag



Dołączył: 22 Paź 2009
Posty: 11

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 07:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

salata-dziękuję za pomoc przydało się. w sobotę zmieniałem kompa i kilka części i też miałem ten problem Razz Razz Very Happy Very Happy Smile Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mareczko20



Dołączył: 15 Mar 2011
Posty: 1

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Mar 15, 2011 20:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sory za odkopanie ale mam taki sam problem pod Ubuntu, moglby ktos pomoc ?
Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group