Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
luqatme
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 15:45 Temat postu: Skojarzenie plików i opcja "Znajdź i dopasuj napisy&quo |
|
|
Witam,
Jestem nowy na forum. Przeszperałem trochę w tematach i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.
Kupiłem nowego laptopa z windowsa 7 i po zainstalowaniu napiprojekt, było wszystko pięknie ładnie. Jak miałem jakiś film(format:avi - najczęściej) i potrzebowałem napisów do niego naciskałem PPM i ściągał (lub nie ściągał) napisy, poprzez naciśnięcie opcji "Znajdź i dopasuj napisy". I było wszystko ok, do momentu gdy zmieniłem domyślny program otwierania plików *.avi, na MPHC. Otwierałem film nie zwykłym Windows Media Playerem 11, tylko Media Player Home Cinema (K-Lite Codek Pack). Teraz jak klikam LPM na plik *.avi to otwiera mi film MPHC, jednak straciłem opcję napiprojekta po naciśnięciu PPM. Moje pytanie brzmi jak zrobić, żeby plik *.avi był dalej kojarzony z napiprojekt, w taki sposób bym miał opcję "Znajdź i dopasuj napisy" ??
Drugie pytanie brzmi. Co mam zrobić, by mieć tą opcję na plikach z rozszerzeniem *.mkv (oczywiście też otwierana z programu MPHC)? (filmy HD)
PPM - prawy przycisk myszy
LPM - lewy przycisk myszy
Z góry dziękuje
Pozdrawiam Łukasz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 15:45 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
admin Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 5 Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach
|
|
Powrót do góry |
|
 |
luqatme
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 20:48 Temat postu: |
|
|
Wszystko już jest OK. Po reinstalacji do najnowszej wersji NP, wszystko jest w porządku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|