Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Nowa wersja 2010-02-15 - 1.0.6.9
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Nowe wersje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pablos83



Dołączył: 27 Lut 2010
Posty: 1

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Lut 27, 2010 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomimo nowej wersji stary bug nadal istnieje, mianowicie nie moszna zamknąć systemu z odpalonym napiprojektem, proces trzeba killować na twardo, dzieje się to zarówno na Xp jak i 7ce. Przeszkadza to zwłaszcza przy programach typu switchoff, służących do automatycznego zamykania kompa. Gdy ww. program chce zamknąć system nie udaje się tego zrobić , gdyz napiprodżekt nie chce wziąść się zamknąć. Da się coś zrobić z tym bugiem? Dziękuję dobranoc Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Sob Lut 27, 2010 17:26    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3287

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Lut 27, 2010 21:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam ten sam problem na Viście .
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Lut 27, 2011 10:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W wersji 2.0 beta nie powinien (nie daje 100% gwarancji bo nie testowałem) ten problem występować:

http://forum.napiprojekt.pl/viewtopic.php?p=30804#30804
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Nowe wersje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group