Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hestonin
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 19:53 Temat postu: Niedopasowane napisy do "Krzyk 2" |
|
|
Po ściągnięciu filmu "Krzyk 2" chciałem ściągnać do niego napisy. Niby wszystko ok, ale napisy spóźniają się do odpowiednich kwestii o około pół minuty. Mam nadzieję że błąd zostanie poprawiony . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 19:53 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bilo Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 20:01 Temat postu: |
|
|
hestonin napisał: | Po ściągnięciu filmu "Krzyk 2" chciałem ściągnać do niego napisy. Niby wszystko ok, ale napisy spóźniają się do odpowiednich kwestii o około pół minuty. Mam nadzieję że błąd zostanie poprawiony . |
Zostanie naprawiony jak go ktoś poprawi i wstawi napisy do bazy poprawione.
Jeśli masz z nimi problem napisz prośbę w dziale Napisy -pomoc techniczna. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 22:23 Temat postu: Re: Niedopasowane napisy do "Krzyk 2" |
|
|
hestonin napisał: | Niby wszystko ok, ale napisy spóźniają się do odpowiednich kwestii o około pół minuty. Mam nadzieję że błąd zostanie poprawiony . |
wyślij mi ten napisy na GG i opisz dokładnie co z nimi jest nie tak to ci je poprawię .musisz mi podać czy od samego początku do końca jest rowne opóźnienie i dane filmu ,a głównie ilość klatek na minutę czyli np.23.976,24.000,25.000 _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|