Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
berdona
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 04:41 Temat postu: Poszukuję napisów do The nutcracker prince |
|
|
Byłabym niezmiernie wdzięczna gdyby komuś udało się te napisy znaleźć. Jest to bajka z 1990 roku The nutcracker prince - w polskiej wersji Dziadek do orzechów. Była wydana w polskiej wersji językowej ale nigdzie nie mogę takowej dostać. Udało mi się dorwać po angielsku ale bez napisów bardzo proszę o pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 04:41 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bilo Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 07:46 Temat postu: |
|
|
Proszę dodać informacje o tej bajce zgodne z wymaganiami regulaminowymi działu. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
 |
berdona
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 11:40 Temat postu: Re: Poszukuję napisów do The nutcracker prince |
|
|
berdona napisał: | Byłabym niezmiernie wdzięczna gdyby komuś udało się te napisy znaleźć. Jest to bajka z 1990 roku The nutcracker prince - w polskiej wersji Dziadek do orzechów. Była wydana w polskiej wersji językowej ale nigdzie nie mogę takowej dostać. Udało mi się dorwać po angielsku ale bez napisów bardzo proszę o pomoc. |
A więc się poprawię. Tłumaczenie miałoby być oczywiście na język polski, film ma rozszerzenie .mpg rozmiar 983 MB, 1 CD, czas trwania 01:10:06
link do filmweb odnośnie podanej pozycji:
http://www.filmweb.pl/f10684/Dziadek+do+orzechów,1990
Więcej nie informacji potrafię podać bo się niespecjalnie na tym znam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
berdona
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 11:48 Temat postu: Re: Poszukuję napisów do The nutcracker prince |
|
|
Jeszcze znalazłam, że ma to rozdzielczość 720x480 30fps, format MPEG
Przepraszam, że te dwa posty tak osobno, przez przypadek dałam cytuj zamiast zmień
Wątek zmieniony przez moderatora aby był czytelniejszy |
|
Powrót do góry |
|
 |
berdona
|
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 19:11 Temat postu: Re: Poszukuję napisów do The nutcracker prince |
|
|
a jeśli ktoś miałby tę bajkę na kasecie VHS albo na DVD z polskim lektorem, to chętnie odkupię
Wątek zmieniony przez moderatora aby był czytelniejszy |
|
Powrót do góry |
|
 |
criskrakow Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 23 Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach
|
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 13:19 Temat postu: |
|
|
Z powodu reorganizacji forum Wątek przeniesiony do Działu Tłumaczeń - filmy _________________ JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|