Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Čarlston za Ognjenku/Tears For Sale/Charleston & Vendett

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Dział tłumaczeń - filmy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Chamelleon
VIP

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lut 18, 2010 12:58    Temat postu: Čarlston za Ognjenku/Tears For Sale/Charleston & Vendett Odpowiedz z cytatem

Szukam napisów do filmu pod tytułem:
Čarlston za Ognjenku/Tears For Sale/Charleston & Vendetta/Funeral Brides/Łzy Na Sprzedaż lecz ich po prostu nie ma.
Film jest wychwalany przez ludzi,którzy widzieli go na WFF'ie więc się nim zainteresowałem i informacje,które znalazłem na jego temat zrobiły na mnie duże wrażenie.Podobno za dystrybucję miał się wziąć Luc Beson ale jakoś w to nie wierzę więc pomyślałem, że może jeśli uda mi się kogoś nim zainteresować to ktoś zająłby się tłumaczeniem.
Problem jednak polega na tym, że film w oryginalnej wersji językowej jest po serbsku oraz posiadam wersję z francuskim dubbingiem bo chyba tylko we francji odbyła się dystrybucja.Udało mi się znaleźć również na jakimś forum napisy w po serbsku ale to pewnie nikomu nie pomoże.
Tak więc jeśli znajdzie się ktoś kogo zainteresowałby ten film i zna serbski lub francuski na tyle żeby móc napisać napisy ze słuchu proszę o info to podam namiary na film.Przypuszczam, że naprawdę warto zająć się tłumaczeniem tego bo film zapowiada się bajkowo:P
A tak na marginesie jeżeli komuś udało by się znaleźć jakimś cudem napisy w wersji anglojęzycznej to sam mogę podjąć się tłumaczenia.

P.S.
Może to kogoś zachęci Smile
http://www.youtube.com/watch?v=QuRctLXYzO8&feature=related

Odświeżam prośbę gdyż udało mi się znaleźć napisy w języku angielskim. Może teraz znajdzie się ktoś kto podejmie się tłumaczenia.
Link do napisów Tears For Sale
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Czw Lut 18, 2010 12:58    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Dział tłumaczeń - filmy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: