Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fr3shu
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 15:44 Temat postu: ''Kolejka oczekujących na pobranie'' |
|
|
Siemanko
jestem tu nowy, wiec serdecznie witam wszystkich he
mam pytanie, odnosnie ''Kolejki oczekujacuch na pobranie''. Przelecialem szybko tematy, ale nie znalazlem wątku w ktorym ktos by pytał o to samo (moze nie zauwazylem). Otoz .. czy istnieje mozliwosc, by wrzucic w to okienko kolejki 20 filmow, i np. co tydzien przy pomocy klikniecia w przycisk ''sprawdz'' wyszukac czy pojawily sie juz polskie napisy do ktoregos z filmow znajdujacych sie na liscie ? zaciekawilo mnie to dopiero teraz, gdyz mam okolo 30 filmow na dysku, ktore czekaja na polskie napisy. Ostatni film do ktorego sprawdzalem czy sa juz polskie napisy byl przykladowo: The.Grudge.Old.Lady.in.White.2009.JAP.DVDRip.XviD-AXiNE. No i z ciekawosci kliknalem w ''kolejka oczekujacych na pobranie'' i wlasnie na tej liscie widnial ten film, kliknalem ''sprawdz'' i szukal, ale nie znalazl. Moje pytanie, istnieje mozliwosc wrzucenia tam przykladowo 30 filmow, tak by co tydzien przy pomocy jednego klikniecia sprawdzac czy do ktoregos filmu pojawily sie napisy ?
heh, proste pytanie, a tak sie rozpisalem
z góry dzieki za odpowiedz
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 15:44 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
szunaj85 Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 17:23 Temat postu: |
|
|
Cytat: | czy istnieje mozliwosc, by wrzucic w to okienko kolejki 20 filmow, i np. co tydzien przy pomocy klikniecia w przycisk ''sprawdz'' wyszukac czy pojawily sie juz polskie napisy do ktoregos z filmow znajdujacych sie na liscie ? | O ile wiem nie ma możliwości "wrzucenia" napisów. Jednak jak zaznaczysz te swoje 20 filmów i klikniesz "Znajdź i dopasuj napisy", a program nie znajdzie napisów powiedzmy do 15 wtedy ścieżki do tych 15 filmów znajdą się w "Kolejce napisów oczekujących na pobranie" gdzie będziesz mógł sprawdzać czy nowe napisy do któregoś z filmów się nie pojawiły. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bilo Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 17:25 Temat postu: |
|
|
Witam również!!
Tak oczywiście tylko musisz podświetlić wszystkie filmy, wtedy jednym kliknięciem będziesz sprawdzał wszystkie.
Aha i oczywiście tak jak mój poprzednik napisał nie możesz ich wrzucić.
Gdy Napi nie znajdzie napisów, automatycznie zostaną dodane do kolejki.
Ja również pozdrawiam. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
 |
fr3shu
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 17:34 Temat postu: |
|
|
odpowiedz mnie satysfakcjonuje, ale ... kiedys po zainstalowaniu NapiProjektu mialem tak, ze po kliknieciu w jakis film prawym przyciskiem myszy, pojawialy mi sie te opcje z NP, wlasnie np '' znajdz i dopasuj napisy'' .. od pewnego czasu tego nie mam, moge tylko sciagac napisy po wczesniejszym uruchomieniu programu, i kliknieciu ''pobierz''.
reinstalowalem program, ale nic nie pomoglo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
fr3shu
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 17:38 Temat postu: |
|
|
cholera przepraszam ... jest opcja ''znajdz i dopasuj napisy'', i jeszcze ''opis filmu'' nic wiecej nie ma ... w blad wprowadzilo mnie to ze te opcje sa na szarym tle po kliknieciu prawego przycisku myszy, a wczesniej je mialem na takim niebieskim/granatowym ..
druga sprawa ... ja te 30 filmow mam w folderach, nie koniecznie folder jest podpisany jak sam plik filmu .. nie da sie wtedy zaznaczyc wszystkiego naraz tak, by sprawdzic napisy do calosci .. heh .. |
|
Powrót do góry |
|
 |
szunaj85 Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 17:49 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Tak oczywiście tylko musisz podświetlić wszystkie filmy, wtedy jednym kliknięciem będziesz sprawdzał wszystkie. | Pisząc swojego posta właśnie to miałem na myśli.
Cytat: | ja te 30 filmow mam w folderach, nie koniecznie folder jest podpisany jak sam plik filmu | Folder nie musi mieć nazwy takiej samej jak film, który się w nim znajduje.
Cytat: | nie da sie wtedy zaznaczyc wszystkiego naraz tak | Jak filmy masz w kilku folderach za jednym zazaczeniem tego nie zrobisz.
Cytat: | by sprawdzic napisy do calosci | Nie rozumiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fr3shu
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 18:08 Temat postu: |
|
|
dobra chlopaki, przyznam ze chcialem troszke lamersko zalatwic sprawe najprosciej jak sie da
czyli, filmy z folderow przeniose do jakiegos jednego katalogu, i zrobie tak jak mowiliscie ... teraz pytanie, jezeli zmienie nazwe filmu (pliku) to NP znajdzie odpowiednie napisy ? i czy jezeli napisy beda mialy inna nazwe niz film (przykladowo zmienilem nazwe filmu z XXX na YYY), a beda pasowac, to czy nie bedzie problemu z ich odtwarzaniem na DVD ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
bilo Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 10 Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 19:28 Temat postu: |
|
|
fr3shu napisał: | teraz pytanie, jezeli zmienie nazwe filmu (pliku) to NP znajdzie odpowiednie napisy ? |
Tak niezależnie jak będziesz miał zatytułowany plik program znajdzie Ci pasujące napisy.
Cytat: | i czy jezeli napisy beda mialy inna nazwe niz film (przykladowo zmienilem nazwe filmu z XXX na YYY), a beda pasowac, to czy nie bedzie problemu z ich odtwarzaniem na DVD ? |
Nie będziesz miał żadnego w tym problemu.
>>>
>>>
szunaj85 napisał: | Pisząc swojego posta właśnie to miałem na myśli. |
Hmmm Ok, tyle że ja to wyjaśniając fr3shu nie mogłem o tym wiedzieć. _________________ Bilo-moderator forum i napisów, członek zespołu NP
Crux Sacra Sit Mihi Lux
|
 |
|