Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

''Kolejka oczekujących na pobranie''

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fr3shu

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 15:44    Temat postu: ''Kolejka oczekujących na pobranie'' Odpowiedz z cytatem

Siemanko Wink

jestem tu nowy, wiec serdecznie witam wszystkich he Wink

mam pytanie, odnosnie ''Kolejki oczekujacuch na pobranie''. Przelecialem szybko tematy, ale nie znalazlem wątku w ktorym ktos by pytał o to samo (moze nie zauwazylem). Otoz .. czy istnieje mozliwosc, by wrzucic w to okienko kolejki 20 filmow, i np. co tydzien przy pomocy klikniecia w przycisk ''sprawdz'' wyszukac czy pojawily sie juz polskie napisy do ktoregos z filmow znajdujacych sie na liscie ? zaciekawilo mnie to dopiero teraz, gdyz mam okolo 30 filmow na dysku, ktore czekaja na polskie napisy. Ostatni film do ktorego sprawdzalem czy sa juz polskie napisy byl przykladowo: The.Grudge.Old.Lady.in.White.2009.JAP.DVDRip.XviD-AXiNE. No i z ciekawosci kliknalem w ''kolejka oczekujacych na pobranie'' i wlasnie na tej liscie widnial ten film, kliknalem ''sprawdz'' i szukal, ale nie znalazl. Moje pytanie, istnieje mozliwosc wrzucenia tam przykladowo 30 filmow, tak by co tydzien przy pomocy jednego klikniecia sprawdzac czy do ktoregos filmu pojawily sie napisy ?

heh, proste pytanie, a tak sie rozpisalem Wink

z góry dzieki za odpowiedz

pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 15:44    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
szunaj85
Członek Zespołu NapiProjekt

Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 17:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
czy istnieje mozliwosc, by wrzucic w to okienko kolejki 20 filmow, i np. co tydzien przy pomocy klikniecia w przycisk ''sprawdz'' wyszukac czy pojawily sie juz polskie napisy do ktoregos z filmow znajdujacych sie na liscie ?
O ile wiem nie ma możliwości "wrzucenia" napisów. Jednak jak zaznaczysz te swoje 20 filmów i klikniesz "Znajdź i dopasuj napisy", a program nie znajdzie napisów powiedzmy do 15 wtedy ścieżki do tych 15 filmów znajdą się w "Kolejce napisów oczekujących na pobranie" gdzie będziesz mógł sprawdzać czy nowe napisy do któregoś z filmów się nie pojawiły.
Powrót do góry
bilo

Podziękował: 10
Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 17:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam również!!
Tak oczywiście tylko musisz podświetlić wszystkie filmy, wtedy jednym kliknięciem będziesz sprawdzał wszystkie.
Aha i oczywiście tak jak mój poprzednik napisał nie możesz ich wrzucić.
Gdy Napi nie znajdzie napisów, automatycznie zostaną dodane do kolejki.
Ja również pozdrawiam.

Crux Sacra Sit Mihi Lux

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 17:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

odpowiedz mnie satysfakcjonuje, ale ... kiedys po zainstalowaniu NapiProjektu mialem tak, ze po kliknieciu w jakis film prawym przyciskiem myszy, pojawialy mi sie te opcje z NP, wlasnie np '' znajdz i dopasuj napisy'' .. od pewnego czasu tego nie mam, moge tylko sciagac napisy po wczesniejszym uruchomieniu programu, i kliknieciu ''pobierz''.

reinstalowalem program, ale nic nie pomoglo Sad
Powrót do góry
fr3shu

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 17:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cholera przepraszam ... jest opcja ''znajdz i dopasuj napisy'', i jeszcze ''opis filmu'' nic wiecej nie ma ... w blad wprowadzilo mnie to ze te opcje sa na szarym tle po kliknieciu prawego przycisku myszy, a wczesniej je mialem na takim niebieskim/granatowym ..

druga sprawa ... ja te 30 filmow mam w folderach, nie koniecznie folder jest podpisany jak sam plik filmu .. nie da sie wtedy zaznaczyc wszystkiego naraz tak, by sprawdzic napisy do calosci .. heh ..
Powrót do góry
szunaj85

Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 17:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Tak oczywiście tylko musisz podświetlić wszystkie filmy, wtedy jednym kliknięciem będziesz sprawdzał wszystkie.
Pisząc swojego posta właśnie to miałem na myśli.
Cytat:
ja te 30 filmow mam w folderach, nie koniecznie folder jest podpisany jak sam plik filmu
Folder nie musi mieć nazwy takiej samej jak film, który się w nim znajduje.
Cytat:
nie da sie wtedy zaznaczyc wszystkiego naraz tak
Jak filmy masz w kilku folderach za jednym zazaczeniem tego nie zrobisz.
Cytat:
by sprawdzic napisy do calosci
Nie rozumiem.
Powrót do góry
fr3shu

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 18:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra chlopaki, przyznam ze chcialem troszke lamersko zalatwic sprawe najprosciej jak sie da Wink

czyli, filmy z folderow przeniose do jakiegos jednego katalogu, i zrobie tak jak mowiliscie ... teraz pytanie, jezeli zmienie nazwe filmu (pliku) to NP znajdzie odpowiednie napisy ? i czy jezeli napisy beda mialy inna nazwe niz film (przykladowo zmienilem nazwe filmu z XXX na YYY), a beda pasowac, to czy nie bedzie problemu z ich odtwarzaniem na DVD ?
Powrót do góry
bilo

Podziękował: 10
Łącznie otrzymał 26 podziękowań w 24 postach

PostWysłany: Pią Sie 21, 2009 19:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fr3shu napisał:
teraz pytanie, jezeli zmienie nazwe filmu (pliku) to NP znajdzie odpowiednie napisy ?

Tak niezależnie jak będziesz miał zatytułowany plik program znajdzie Ci pasujące napisy.
Cytat:
i czy jezeli napisy beda mialy inna nazwe niz film (przykladowo zmienilem nazwe filmu z XXX na YYY), a beda pasowac, to czy nie bedzie problemu z ich odtwarzaniem na DVD ?

Nie będziesz miał żadnego w tym problemu.
>>>
>>>
szunaj85 napisał:
Pisząc swojego posta właśnie to miałem na myśli.

Hmmm Ok, tyle że ja to wyjaśniając fr3shu nie mogłem o tym wiedzieć.

Crux Sacra Sit Mihi Lux
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: