Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
matifcb
Podziękował: 1 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 10:58 Temat postu: nie znajduje mi napisów choć są one udostępnione !! |
|
|
sciagnalem sobie 2 seriale. southland.s01e01.720p.hdtv.x264-ctu i harpers.island.s01e02.720p.hdtv.x264-ctu sa to seriale HD po 1GB ale zawsze jak sciagalem seriale nawet w HD to napiprojekt sciagal mi napisy do nich czyli standardowe Harpers.Island.S01E02.HDTV.XviD-LOL ktore pasuja do wersji HD.. jednak teraz mi nie znajduje tych napisow programem do moich wersji filmow co sie stalo ze juz nie znajduje ?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 10:58 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 12:18 Temat postu: |
|
|
Nic sie nie stalo.
Po prostu do twojego releasu nikt jeszcze napisów do bazy nie dodał.
Tak jak napisales.
Cytat: | zawsze jak sciagalem seriale nawet w HD to napiprojekt sciagal mi napisy do nich czyli standardowe Harpers.Island.S01E02.HDTV.XviD-LOL ktore pasuja do wersji HD.. jednak |
Bo jedne napisy pasowaly do kilku wersji tego samego serialu.
A jesli ktoś nie dodał napisów z wersji zwykłej do wersji HD to co Napiprojekt ma Ci odnaleźć ??
Tak więc tytuł Twojego tematu jest całkowicie błędny...
Jak widac napisy sa udostępnione ale nie do Twojego releasu. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP

Ostatnio zmieniony przez smnowoczesna dnia Czw Kwi 23, 2009 12:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
matifcb
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 12:21 Temat postu: |
|
|
smnowoczesna napisał: | Nic sie nie stalo.
Po prostu do twojego releasu nikt jeszcze napisów do bazy nie dodał.
Tak jak napisales.
Cytat: | zawsze jak sciagalem seriale nawet w HD to napiprojekt sciagal mi napisy do nich czyli standardowe Harpers.Island.S01E02.HDTV.XviD-LOL ktore pasuja do wersji HD.. jednak |
Bo jedne napisy pasowaly do kilku wersji tego samego serialu.
A jesli ktoś nie dodał napisów z wersji zwykłej do wersji HD to co Napiprojekt ma Ci odnaleźć ?? |
to dlaczeg oteraz jest inaczej i nie dodaje sie tak jak bylo zawsze ze raz tlumaczone pasuja tu i tu bo sciagalem specjalnie i pasuja do HD napisy nie wyszlo mi z 1 serialem tylko z paromma wiec myslalem ze to jakis ogolny problem bo wczesniej szafa grala |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 12:37 Temat postu: |
|
|
Cytat: | to dlaczeg oteraz jest inaczej i nie dodaje sie tak jak bylo zawsze |
A czy to my (czyli Zespół NP) dodajemy te napisy
Serwis NP tworza użytkownicy dlatego zapytaj sie użytkowników NP czemu są takimi łobuzami i nie chcą dodać napisów akurat do Twojego releasu serialu...
A może dla odmiany Ty bys wyszukał właściwe napisy i je dodał tak żeby inni raz skorzystali...  _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
matifcb
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 12:48 Temat postu: |
|
|
dodaje systematycznie napisy. Gdzie mam pisac do uzytkownikow napiprojektu jak nie na forum napiprojektu ;| |
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 13:04 Temat postu: |
|
|
Cytat: | dodaje systematycznie napisy |
No to możesz byc tylko z siebie dumny, że pomagasz innym tak jak inni pomagają Tobie...
Cytat: | Gdzie mam pisac do uzytkownikow napiprojektu jak nie na forum napiprojektu |
Owszem na forum (no możesz spróbowac jeszcze na PW albo jeszcze gdzies indziej - nie wiem gdzie bo nie mój w tym interes) tylko że zadałeś nie takie pytanie jak trzeba.
Te pytanie, które zadałeś na początku odbiega sensem od meritum sprawy.
Ty się pytasz "czemu nie znajduje Ci napisów choć sa one udostępnione?"
A ja Ci napisałem że powinieneś raczej zadać pytanie czemu nikt takowych napisów nie udostępnił.
Nie pisałem nic na temat gdzie masz to pisac i czy na forum czy nie ...
Stwierdziłem tylko że powinieneś napisac do użytkowników NP.
A gdzie i w jakiej formie to już Twoja sprawa. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|