Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
badyll234 VIP

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 14:57 Temat postu: Notorious 2009 |
|
|
Poszukuję napisów do tego filmu (załączam link do filmweba) http://www.filmweb.pl/f453909/Notorious 2009 jest to film o Notoriusie B.I.G aka Biggie Small aka Christopher Wallace jego młodości i drodze do tego kim się stał.Najbardziej interesują mnie napisy do tej wersji Notorious 2009 XviD TS [NNC] Lynks ZAZNACZAM!!!!!w języku POLSKIM gdyż ściągnąłem już jedne napisy które okazały się lipne więc to zgłosiłem dodał bym coś jeszcze ale za takie wywody znajdujesz odp. iż ostrzeżenia że się wyleci bo cytuję " Na tym forum nikt nikogo besztać nie będzie...itd...itd...Więc Żegnam i życzę udanej zabawy
P.S. Mogą być napisy z błędami w pisowni i ortografii poprawię no cóż ludzka rzecz się mylić
podsumowanie
Czas trwania 02:45:08
Kompresja wideo XVID
Rozmiar próbki wideo 16 bitów
szybkość klatek 29 klatek na sekundę
szybkość danych 953 kb/s

Ostatnio zmieniony przez badyll234 dnia Czw Lut 26, 2009 21:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 14:57 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
smnowoczesna

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 18:44 Temat postu: |
|
|
Cytat: | jak ten temat znajdzie się w koszu to kogoś będę musiał zbesztać nie radzę |
Po pierwsze nastepnym razem za takie teksty dostaniesz ostrzeżenie.
Besztać to możesz co najwyżej sam siebie do lustra. Na tym forum nikt nikogo besztać nie będzie a tymbardziej user administrację.
Po drugie za groźby typu "nie radzę" możesz wylecieć z forum.
Po trzecie jeśli nie uzupełnisz szybciutko informacji w swoim poście zgodnie z tym tematem
http://forum.napiprojekt.pl/viewtopic.php?t=3852
to twój temat wyląduje w koszu.
Mędrkować umiesz ale czytać regulaminu i ogłoszen w działach to już nie. _________________ smnowoczesna - moderator forum, członek Zespołu NP
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|