Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Nie pobiera, nie wyświetla ...

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wypartol



Dołączył: 09 Lis 2008
Posty: 2

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Lis 09, 2008 12:56    Temat postu: Nie pobiera, nie wyświetla ... Odpowiedz z cytatem

Od kilku dni nie mogę pobrać żadnych napisów przy pomocy Napiproject.
Po wybraniu opcji POBIERZ i wybraniu filmu nic się nie dzieje. Żadnego pliku z napisami nie ściąga, nie wyświetla nawet komunikatu o jakimkolwiek błędzie. Po prostu okienko informujące o pobraniu napisów (lub nieznalezieniu) w ogóle nie pokazuje się.

Pobrałem, zainstalowałem najnowszą wersję programu i nadal to samo.
Żadnej reakcji.

Aha, przypomniałem sobie, że jakieś kilka dni temu pierwszy objaw niepoprawnej pracy wyglądał tak, że program wyświetlał okineko in formujące o pobraniu napisów do filmu o właściwym rozmiarze pliku, ze wskazaniem wulgaryzmów (lub bez) - czyli standardowe zachowanie, przy czym żadnego pliku z napisami nie było fizycznie ani w folderze z filmem, ani nigdzie indziej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Nie Lis 09, 2008 12:56    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pon Lis 10, 2008 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uruchom napiprojekt i sprawdz jaki wynik daje opcja 'pobierz napisy testowe'
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wypartol



Dołączył: 09 Lis 2008
Posty: 2

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Lis 11, 2008 00:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Efekt jak powyżej.
Pokazuje się okienko informujące, że za chwilę zostaną pobrane napisy testowe itp i na tym koniec. Nie ma ani informacji o pobraniu ich, ani o jakimkolwiek błędzie.
Po prostu nie wyświetla się żadne okno z czymkolwiek.

NapiProject nie jest też blokowany przez firewall, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Używam NIS 2009.

Co do trybu PASIVE włączanego w opcjach NaiProject, to nie widzę wogóle takowej opcji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Lis 11, 2008 13:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

opcja passive byla w starszych wersjach programu, uruchom windowsa w trybie awaryjnym z obsluga sieci i sprawdz czy tam dziala Napiprojekt.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sentex



Dołączył: 11 Sty 2009
Posty: 1

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Sty 11, 2009 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam identyczny problem. Zero komunikatów o błędach po prostu nic się nie dzieje.Przy uruchomieniu w trybie awaryjnym z obsługą sieci program działa i pobiera. Czy jest sposób aby program działał prawidłowo bez przełączania trybów pracy ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
a1971



Dołączył: 05 Kwi 2012
Posty: 2

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2012 02:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sciagnalem program,test wyszedl ok ale program nie chce sie uruchomic :
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2012 09:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a w jaki sposób go uruchamiasz?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
a1971



Dołączył: 05 Kwi 2012
Posty: 2

Podziękował: 1
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2012 10:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

klikam w ikonke ktora pojawila sie po zainstalowaniu programu,probowalem tez wlaczyc przez ktorys z zainstalowanych plikow i nic zero reakcji , uruchamianie jako administrator tez nic nie daje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2012 10:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zobacz: http://www.youtube.com/watch?v=z0lKXcKfQKI
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
narcoser



Dołączył: 08 Mar 2011
Posty: 4

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Cze 22, 2014 22:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

też się podepnę Sad nie znajduje mi kompletnie napisów. ZERO. Nawet do Kronik Riddica, ani do Zielonej Mili, ani do Loopera. Gdy uruchamiam "pobierz napisy testowe" również nic się nie dzieje. Po prostu NIC nie pomaga. Antywirusem przeskanowałem dogłębnie dyski na każdej partycji, wszystko OK. WTF? Nikt nie ma na to rozwiązania?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
criskrakow
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 3287

Podziękował: 23
Łącznie otrzymał 130 podziękowań w 129 postach

Skąd: KRK Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Wto Cze 24, 2014 04:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a może właśnie antyvir ci blokuje napi?
_________________
JEŚLI CI POMOGŁEM - KLIKNIJ PRZYCISK PODZIĘKUJ.


Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group