Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
arcadror
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 17:58 Temat postu: Adres email w 'creditsach' i cos jeszcze.... |
|
|
Witam,
mam taką pilną sprawe. W napisach które dodaliscie do bazy umiesciłem swój email ale wlasnie wyczytalem na forum, ze specjalny filtr wycina takie linijki. W zaistnialej sytuacji wychodzi na to, ze napisy są bez mojego nicka a co za tym idzie kazdy może moje tłumaczenie uznać za swoje. Czy mozna na to jakoś zaradzic? Czy można usunąć napisy z bazy i przesłac nowe? I jeszcze jedno;własnie odpaliłem na Bestplayerze odcinek Firefly który tlumaczyłem. Program wyszukał napisy ale moich tam nie bylo. Napi w ogóle nie znalazł żadnych! Jak to działa?
Dziękuję za wszelkie info.
Pzdr
Paweł
Arcadror |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 17:58 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 21:09 Temat postu: |
|
|
witam
co do pierwszego pytania - wyślij te napisy ponownie jako DODAJ POPRAWIONE. LEPSZE NAPISY. W komentarzu napisz ze chodzi o Twoj nick i na pewno poprawki zostaną zaakceptowane. Wpisz adres tak aby program go nie usunął np ozzy69(małpa)wp(kropka)pl
Co do drugiego pytania: ciezko mi cos napisac, byc moze napisy dodales do odcinka, ktory mial inną wagę, inną rozdzielczosc a teraz masz inny albo po prostu nie zostaly wyslane. Mogło też byc tak, że ktos podczas moderowania odrzucil Twoje napisy i dlatego nie ma ich w bazie (jednak to jest maloprawdopodobna wersja). Myślę, że na to pytanie bardziej fachowej odpowiedzi udzieli admin. |
|
Powrót do góry |
|
 |
arcadror
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 19:22 Temat postu: |
|
|
Dziękuję za odpowiedź.
Zrobię tak jak doradzasz odnośnie emaila. Natomiast jeśli chodzi o wersję odcinka do której robiłem tłumaczenie i napisy to jest na pewno ta sama. Zobaczymy co będzie po zmianie maila i ponownym wysłaniu napisów. Dostałem potwierdzającego maila, że napisy zostały dodane do bazy (email pochodzi z konta: 'berez". Dam znać co i jak.
Pzdr
Arcadror |
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 21:34 Temat postu: |
|
|
Jesli dostales takiego maila odnosnie dodanej poprawki (czyli wlasnie od admina) to powinno wszystko byc juz cacy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
arcadror
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 08:29 Temat postu: |
|
|
Hmmm...nadal nic... Dostałem maila potwierdzającego tym razem z twojego konta. Ale coś mi przyszło do głowy. Czy to, ze program (Bestplayer czy Napi) nie może zlokalizować napisów może byc przyczyną tego, że w nazwie pliku napisów nie umieściłem rozszerzenia '.txt' ? Bo tak się stało...;/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 11:03 Temat postu: |
|
|
Ciężko mi cos napisac, bo nie znam się na tym. Moge tylko napisac, że mialem kiedys taki przypadek - przerabialem napisy z .srt na .txt. Wrzucalem je do filmu i dawałem "zapisz jako" i zapiysywal niby jako .txt, ale program i napi ich nie widział. Kiedy ręcznie na koncu kazdego napisu dodałem .txt wszystko było juz w porządku. Nie wiem czy problem jest podobny, ale tak mi sie skojarzyło po przeczytaniu tego co napisałeś. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|