Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna

FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

Adres email w 'creditsach' i cos jeszcze....

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arcadror

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Sie 30, 2008 17:58    Temat postu: Adres email w 'creditsach' i cos jeszcze.... Odpowiedz z cytatem

Witam,
mam taką pilną sprawe. W napisach które dodaliscie do bazy umiesciłem swój email ale wlasnie wyczytalem na forum, ze specjalny filtr wycina takie linijki. W zaistnialej sytuacji wychodzi na to, ze napisy są bez mojego nicka a co za tym idzie kazdy może moje tłumaczenie uznać za swoje. Czy mozna na to jakoś zaradzic? Czy można usunąć napisy z bazy i przesłac nowe? I jeszcze jedno;własnie odpaliłem na Bestplayerze odcinek Firefly który tlumaczyłem. Program wyszukał napisy ale moich tam nie bylo. Napi w ogóle nie znalazł żadnych! Jak to działa?
Dziękuję za wszelkie info.
Pzdr
Paweł
Arcadror
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu

Ostrzeżenia:

PostWysłany: Sob Sie 30, 2008 17:58    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis

Powrót do góry
ozzy69

PostWysłany: Sob Sie 30, 2008 21:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam
co do pierwszego pytania - wyślij te napisy ponownie jako DODAJ POPRAWIONE. LEPSZE NAPISY. W komentarzu napisz ze chodzi o Twoj nick i na pewno poprawki zostaną zaakceptowane. Wpisz adres tak aby program go nie usunął np ozzy69(małpa)wp(kropka)pl Smile

Co do drugiego pytania: ciezko mi cos napisac, byc moze napisy dodales do odcinka, ktory mial inną wagę, inną rozdzielczosc a teraz masz inny albo po prostu nie zostaly wyslane. Mogło też byc tak, że ktos podczas moderowania odrzucil Twoje napisy i dlatego nie ma ich w bazie (jednak to jest maloprawdopodobna wersja). Myślę, że na to pytanie bardziej fachowej odpowiedzi udzieli admin.
Powrót do góry
arcadror

PostWysłany: Nie Sie 31, 2008 19:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za odpowiedź.
Zrobię tak jak doradzasz odnośnie emaila. Natomiast jeśli chodzi o wersję odcinka do której robiłem tłumaczenie i napisy to jest na pewno ta sama. Zobaczymy co będzie po zmianie maila i ponownym wysłaniu napisów. Dostałem potwierdzającego maila, że napisy zostały dodane do bazy (email pochodzi z konta: 'berez". Dam znać co i jak.
Pzdr
Arcadror
Powrót do góry
ozzy69

PostWysłany: Nie Sie 31, 2008 21:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli dostales takiego maila odnosnie dodanej poprawki (czyli wlasnie od admina) to powinno wszystko byc juz cacy.
Powrót do góry
arcadror

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 08:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmmm...nadal nic... Dostałem maila potwierdzającego tym razem z twojego konta. Ale coś mi przyszło do głowy. Czy to, ze program (Bestplayer czy Napi) nie może zlokalizować napisów może byc przyczyną tego, że w nazwie pliku napisów nie umieściłem rozszerzenia '.txt' ? Bo tak się stało...;/
Powrót do góry
ozzy69

PostWysłany: Wto Wrz 02, 2008 11:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciężko mi cos napisac, bo nie znam się na tym. Moge tylko napisac, że mialem kiedys taki przypadek - przerabialem napisy z .srt na .txt. Wrzucalem je do filmu i dawałem "zapisz jako" i zapiysywal niby jako .txt, ale program i napi ich nie widział. Kiedy ręcznie na koncu kazdego napisu dodałem .txt wszystko było juz w porządku. Nie wiem czy problem jest podobny, ale tak mi sie skojarzyło po przeczytaniu tego co napisałeś.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: