Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
iwoncjusz
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 12:40 Temat postu: gdzie kliknac by + napisy? |
|
|
Na dobry poczatek chciałabym sie przywitac dzien dobry. jestem nowym uzytkownikiem napo i chciałabym dodac napisy bo pojawia sie okienko .pytanie jak to zrobic? na stronie głównej nie ma na co kliknac:(i jak mam je dodac? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 12:40 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
szunaj85 Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 16:15 Temat postu: |
|
|
Uruchamiasz program napiprojekt, klikasz Napisy --> Dodaj nowe i to wszystko. Jeżeli nie jesteś zarejestrowany i wyskakuje Ci okienko z prośbą o rejestrację w napiprojekt klikasz Opcje, a tam w oknie podajesz swój login oraz hasło i wciskasz Ok. Aby uniknąć ponownej rejestracji login i hasło muszą być takie same jakie używasz na forum! No chyba, że mocno tego chcesz to się zarejestruj w okienku rejestracyjnym podając inny login, hasło i adres e-mail. Tylko na co tobie dwa różne konta, prawda? |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwoncjusz
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 20:01 Temat postu: |
|
|
NO WŁASNIE TYLKO JA NIEM NICZEGO TAKIEGO JEDYNIE CHCESZ POBRAC NAPISY KLIKNIJ TUTAJ A PO BOKACH BANERY REKLAMOWE
CZY JA MAM JAKAS INNA WERSJE? |
|
Powrót do góry |
|
 |
szunaj85 Członek Zespołu NapiProjekt

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 20:30 Temat postu: |
|
|
Ja myślałem że ty masz już go ściągniętego, a ty piszesz chyba o stronie www. Pierw pobierz ze strony program napiprojekt, którego działanie opisałem Ci powyżej. Ściągnąć go możesz ze strony głównej napiprojekt wchodząc w zakładkę pobierz. Ten program to serce całego zbioru napisów. Wiesz nawet nie jestem pewien o czym ty dokładnie piszesz. Jeśli teraz Ci nie pomogłem bądź bardziej precyzyjny omawiając problem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|