Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna


 FAQFAQ  RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj  

nieznany błąd

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Awarie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
asdee



Dołączył: 20 Lip 2008
Posty: 2

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 10:50    Temat postu: nieznany błąd Odpowiedz z cytatem

Witam!
Od wczoraj mam problem z NP. Przy próbie ściągnięcia napisów wywala mi "NIEZNANY BŁĄD". Fire Walla wyłączyłem ale to nic nie dało... Możecie mi pomóc, czy to jakiś problem zewnętrzny? Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz
Członek zespołu








Ostrzeżenia:

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 10:50    Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis



Powrót do góry
revn



Dołączył: 18 Lip 2008
Posty: 6

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 11:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

probowałeś reinstalla może? ściągnij najnowsza wersje ze strony i zainstaluj.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
asdee



Dołączył: 20 Lip 2008
Posty: 2

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 11:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przeinstalowywałem już ze trzy razy i nic... Mam najnowsze wydanie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 11:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w katalogu z programem powinienes miec plik errorlog.

Wklej tu jego zawartosc.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
revn



Dołączył: 18 Lip 2008
Posty: 6

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi "Nieznany Bład" wyskakiwało jak nie miałem połączenia. zanik neta itd. sprawdź czy nic Ci go nie blokuje.

A czytales to:`?
"3. Program nie ściąga napisów - zawiesza się lub wyskakuje "NIEZNANY BLAD"
ODP: Sprawdź czy program nie jest blokowany przez firewall'a.
Jesli używasz Sygate Personal Firewall PRO to użytkownik Yukus znalazł dla Ciebie rozwiązanie: "wystarczy wybrac tools-->options poszukac zakladki 'security' i tam odhaczyc 'anti application hijacking' to zalatwia sprawe" "
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sukkub



Dołączył: 25 Lip 2008
Posty: 2

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lip 25, 2008 17:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kumpel polecil mi wasz program ale caly czas wyskakuje mi pechowy "NIEZNANY BLAD" przy kazdej probie pobrania napisow
- oczwiscie mam najnowsza wersje programu
- firewalla sprawdzilem nie blokuje NP a dla pewnosci wylaczylem go - nic nie dalo
- przeinstalowalem go z 4 razy

prosze o pomoc

pozdro


EDIT juz znalazlem powod i wszystko ladnie smiga Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Członek Zespołu NapiProjekt



Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 1864

Podziękował: 5
Łącznie otrzymał 51 podziękowań w 50 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Pią Lip 25, 2008 22:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moze podzielisz sie tym 'powodem' na forum? Mysle ze ulatwi to zadanie innym uzytkownikom programu

pozdrawiam

Marek
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sukkub



Dołączył: 25 Lip 2008
Posty: 2

Podziękował: 0
Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: Sob Lip 26, 2008 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie no to taki zenujacy i smieszny blad z mojej strony Razz
tylko prosze sie nie smiac XDD

jednak to byla wina firewalla - uzywam COMODO
jak klikalem na jego ikonke i wybieralem opcje wylacz to caly czas dzialala jego ochrona (przy zonealarmie bylo inaczej dlatego tak robilem) a wystrczylo wybrac opcje "firewall security level" i "disable" i chodzi wszystko elegancko
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.napiprojekt.pl Strona Główna -> Awarie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group