Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slawek1000
Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 15:02 Temat postu: Wstawiam nowe napisy a ich nadal nie ma !! |
|
|
Sprawa wygląda tak. Mam nowy film np:Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj(In Bruges)(2008).DVDRip.XviD klikam na pobieranie napisów do w/w filmu program informuje mnie ze nie znaleziono. Wyszukałem napisy w inny sposób i chce je dodać. pojawia się komunikat że napisy dodano i punkty zostaną naliczone. (mała korekta w miejscu gzie wyświetla ze dodano film liczba dodanych napisów jest 0) Lecz gdy próbuje pobrać za jakiś czas te napisy nadal ich nie ma w bazie. Następna sprawa to to iz program nie widzi rozszerzenia xxx.mp4 w opcji dodawania poprawionych napisów. Program wydaje mi się że działa poprawnie ponieważ pobiera napisy testowe oraz do niektórych filmów. O właśnie co jeszcze przed chwila zaobserwowałem że program po kliknięciu pobierz nowe dodaje mi w nazwie istniejącego pliku "stary" ale nowy plik się nie pojawia. i komunikat jest że nie znaleziono. W przypadku gdy jest wszystko ok nazw sie zmienia ale zarazem pojawia sie nowy pik.
Mam na dysku około 15 filmów z napisami które program wyświetla mi ze w bazie napisów do tych filmów brak, a dodać ich nie mogę. Próbowałem juz różnych rzeczy od zmiany nazwy plików po reinstalację programu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz Członek zespołu

Ostrzeżenia:
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 15:02 Temat postu: Klikając w reklamę wspierasz serwis |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ozzy69

Podziękował: 0 Łącznie otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżenia: 0/5
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 15:30 Temat postu: |
|
|
Cytat: | mała korekta w miejscu gzie wyświetla ze dodano film liczba dodanych napisów jest 0) |
tzn ze napisy sa w bazie i tak naprawde nie dodales zadnych nowych napisow.
Cytat: | Lecz gdy próbuje pobrać za jakiś czas te napisy nadal ich nie ma w bazie. |
sprawdz czy w opcjach masz dobrze ustawiony jezyk, tez kiedys tak mialem a okazalo sie ze mialem ustawiony angielski. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|